• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posle tri godine ponovo zaigrao fudbal: Pustite kapitena neka plače!

Autor Milutin Vujičić

Emotivno veče za sve u svlačionici Viljareala...

 Viljareal - Sevilja 2:2 Primera 31. kolo Izvor: Guliver/Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Viljareal i Sevilja podelili su bodove u utakmici 31. kola Primere, ali i da je "žuta podmornica" izgubila 10:0, to ne bi uspelo da pomuti vest o "vaskrsnuću" Bruna Sorijana.

Kapiten "žute podmornice" vratio se na teren posle tri godine, jednog meseca i jednog dana (dobro ste pročitali) i u remiju sa Seviljom upisao svoje prve minute na terenu još od poslednjeg dana sezone 2016/17, preciznije 21. maja 2017. godine.

Možda će vas zanimati

Prošlo je tačno 1.128 dana otkako je Bruno zakoračio na fudbalski teren, a malo ko je verovao da će uspeti da se oporavi od povrede noge...

Mnogi bi odustali posle dve teške operacije, ali uspeo je Bruno ponovo da navuče kapitensku traku Viljareala, a da je kojim slučajem bila dozvoljena poseta navijača - sigurno bi se do Barselone čuli aplauzi velikom igraču.

Koliko mu je bilo teško najbolje govori drhtavi glas posle utakmice, dok je davao izjavu za TV, pa je tu naravno bila i po koja suza.

Naravno, Viljareal u svojim redovima ima još jednog velikog borca, sjajnog Santija Kazorlu, koji je poput Bruna Sorijana takođe prošao kroz pakao kako bi se vratio na teren...

Kazorla je zbog povrede Ahilove tetive dugo bio van terena, više puta je bio na operacionom stolu, a čak mu je u jednom trenutku pretila i amputacija stopala. Ipak, uspeo je da se oporavi i da se čak vrati i u reprezentaciju Španije, što je neverovatan podvig u takvoj konkurenciji.

Ne znamo šta se "valja iza brega" za Bruna, kome je već 36 godina, ali znamo da ga čitava svlačionica obožava i zbog toga mu je priređen sjajan doček!

Bruno Sorijano je čitavu karijeru proveo u Viljarealu i u dresu ovog kluba ima više od 400 nastupa, kao i 32 pogotka. Nastupa na mestu "zadnjeg veznog" i važi za miljenika svih saigrača.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC