• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udar na Đokovića iz Španije: Sebična neznalica o životu i teniski genije!

Autori Tanjug Autori Milutin Vujičić

"Nije ih briga postaju li 'nokti smrti'", zapitao se novinar "Marke".

 Udar na Đokovića iz Španije: Sebična neznalica o životu i teniski genije! Izvor: MN PRESS

Od kada je objavljeno da je Grigor Dimitrov, učesnik "Adrija tura", pozitivan na korona virus, organizator humanitarnog događaja Novak Đoković, koji je takođe zaražen, pretrpeo je veliki broj kritika u javnosti sa raznih strana.

Srpski teniser dobio je i reči podrške, ali našao se na meti kritike i španske "Marke", u čijem tekstu je nazvan tensikim genijem, ali i neznalicom o životu.

Možda će vas zanimati

Novinar španskog lista Manuel Hulia u svom tekstu pod naslovom "Korona Đoković" kritikuje najboljeg tenisera sveta za ponašanje tokom organizacije "Adrija tura" u Beogradu i Zadru, a tokom kog su verovatno zaraženi Dimitrov, Troicki, Ćorić...

"Da biste deci i sportistima objasnili šta ne smeju da rade, dovoljno je nekoliko reči i video u kom Đoković pleše u noćom klubu pod neonskim svetlima. Onda im otvorite novine i kažete: 'Sad pročitajte šta se dešava u svetu"', stoji na početku teksta.

"Kako smo samo zaboravni. Prijateljica koji radi u bolnici, dok smo gledali ljude koji se grle u baru, rekla mi je da ne bi to radili da su videli koliko je ovo sra... opasno. Tada niko ne bi rizikovao. Neki misle da su to meci koji ubijaju samo starije ljudi. Osećaju se bezbrižno i sigurno. Nije ih briga postaju li 'nokti smrti'. O čemu je razmišljao taj teniski genije, ta sebična neznalica o životu, koja je govorila da sve radi čistog srca i iz najboljih namera", napisao je Manuel Hulia.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC