• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đoković će igrati na US openu, ali Nadal neće"

Autor Nebojša Marković

Amerikanac ima svoje viđenje situacije.

 Novak-Djokovic-ce-igrati-US-open-Rafael-Nadal-mozda-nece-igrati-US-open-Dzon-Mekinro-korona-virus Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images North America

Sve više se u teniskim krugovima govori o nastavku sezone koja se očekuje sredinom avgusta. ATP je počeo da planira kako će da riješi pitanje rang liste i čini se da bi Novak Đoković u tom scenariju mogao da bude najoštećeniji.

Ipak, ima i onih koji govore o US openu i Rolan Garosu, koji će ove sezone biti održati jedan za drugim, a Džon Mekinro nije siguran da bi na oba turnira mogao da učestvuje Rafael Nadal.

Možda će vas zanimati

Španac je na 370 bodova od Đokovića u vrhu ATP liste i njegovo nepojavljivanje na US openu bi koristilo Đokoviću u trci za ostanak na mestu najboljeg igrača sveta.

Đoković je bio pozitivan na korona virus posle Adria tura u Zadru, ali Mekinro ga svakako očekuje na najvećim takmičenjima.

"Vjerujem da će vrhunski igrači igrati na oba velika turnira, US openu i Rolan Garosu. Oni već dugo čekaju priliku da igraju i vjerujem da će izaći na teren da se takmiče kako međusobno tako i sa mlađim igračima koji im prijete", počeo je popularni "Big Mek".

"Imamo dva ogromna turnira koji su igračima veoma važni i naravno, nadamo se da će Novak ozdraviti i odabrati da igra na US openu. Ja vjerujem da hoće, dok za Nadala baš i nisam siguran."

Objasnio je dalje Amerikanac.

"Rafa je najbolji na šljaci i moraš da budeš svjestan da ga je tamo jako teško pobijediti, on tamo ne gubi svaki dan. Biće zanimljivo vidjeti kakvu će odluku donijeti evropski teniseri povodom dolaska u Njujork, svašta može da se desi tokom narednih par mjeseci. Mislim da je moguće igrati US Open i Rolan Garos iako zvuči da su mjere isuviše stroge. Očekujem da teniseri dođu, ali ne bih bio iznenađen ukoliko odluče da ne igraju", zaključio je Džon Mekinro.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC