• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokovića napadaju da je "super seksista": Nije spomenuo dve žene i nastala frka, "pecnula" ga velika šampionka

Autor Nebojša Marković

Brzo se javila da ga ispravi.

 Novak-Djokovic-najvece-rivalstvo-Nadal-odgovor-Krist-Evert-Martina-Navratilova-super-seksista-kritik Izvor: Guliver/Getty Images/Julian Finney

Novak Đoković je u finalu Rolan Garosa bio ubedljivo poražen od Rafaela Nadala, a posle meča je još jednom pokazao svoju veličinu.

Ispao je pravi "šmeker" svojim rečima upućenim sjajnom Špancu, ali se svejedno našao na udaru nekih poznatih imena zbog svog govora.

Možda će vas zanimati

Nije ljudima smetalo što je Đoković finale izgubio 6:0, 6:2, 7:5 - retko kada im smetaju njegovi porazi - već što je tokom govora o legendarnom rivalstvu sa Nadalom propustio da spomene dve legendarne teniserke. Jedna od njih se odmah našla uvređenom 

Đoković je nakon meča rekao da je njegovo rivalstvo sa Nadalom najveće u istoriji sporta jer su čak 56 puta igrali međusobno, ali Kris Evert se oglasila na Tviteru "pecnuvši" Novaka da to nije tako.

"Istina... u muškom tenisu... Martina (Navratilova) i ja smo igrale 80 puta", kratko je Evert poručila Novaku, što je odmah dovelo do brojnih žustrih reakcija na račun najboljeg tenisera sveta.

Đoković je u komentarima na ovaj tvit bio kritikovan da je "super seksista" jer ne razmišlja o ženskom tenisu, dok su drugi komentarisali da je Đoković ponovo zaboravio na žene.

Bilo je i onih koji su otišli toliko daleko da kritikuju Novakove stavove o ženama jer je navodno protiv toga da žene zarađuju isto koliko i muškarci u tenisu.

Jedan od korisnika je čak odgovorio da bi ga Endi Marej ispravio da je bio na terenu, jer je poznat kao feminista, na šta se u celu konverzaciju uključila i Martina Navratilova.

"Da", bio je kratak odgovor legendarne teniserke na taj tvit.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC