• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanišević o Novakovim planovima: Ima li smisla igrati u Parizu?

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji osvajač Vimbldona i trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević govorio je o rasporedu srpskog tenisera do kraja sezone.

 Goran Ivanišević o planovima Novaka Đokovića: Ima li smisla igrati u Parizu? Izvor: MATTHEW STOCKMAN/GETTY IMAGES NORTH AMERICA, Guliver

Novak Đoković je izgubio finale Rolan Garosa od Rafaela Nadala, a pre i posle tog meča prašinu su podigle izjave Gorana Ivaniševića.

Proslavljeni hrvatski teniser koji je sada deo tima najboljeg tenisera na svetu više puta je istakao da veruje da Novak ima prednost u odnosu na Nadala. 

Možda će vas zanimati

Ta izjava se ispostavila kao netačna, ali se Hrvat ne kaje zbog onoga što je rekao- 

"Ja sam stvarno to mislio. Moje je pravo da izjavim ono što mislim i da verujem u svog igrača, da je ovo bila ta šansa i godina da Novak osvoji Rolan Garos. Ponavljam, malo sam preterao kada sam rekao da Nadal nema šanse, ali u tom trenutku sam davao prednost Novaku. To je tako, kažem direktno ono što mislim, nije ispalo tako i je.. ga, šta je, tu je. Eto, prošle godine pred Melburn sam rekao da su šanse 50-50, pa ga je Novak razbio. Najlakše je uvek reći ono na sigurno "biće šta bude", "pobediće bolji", ali rekao sam onako kako sam se osećao. Nadal je pokazao da to moje mišljenje nije bilo ispravno, to je to, idemo dalje", rekao je Ivanišević u intervjuu za Sport klub.

Posle finala sve je iznenadila informacija da će Đoković ove sezone igrati i na turniru u Beču, na kome inače ne nastupa. Ivanišević je potvrdio tu informaciju. 

"Nismo još napravili plan. Beč će eto igrati, a ne znam šta će biti s Parizom i koliko se to isplati igrati jer ne gubi bodove, a ne može ni da ih dobije. U Londonu prošle godine je igrao loše i može da zaradi ove godine. Podelićemo se Marjan i ja, dogovorićemo se, a Novak će se sigurno ove nedelje odmoriti i odradiće neke obaveze prema sponzorima. Posle toga kreću pripreme za Beč i London", rekao je Ivanišević govoreći o planu Novaka Đokovića za kraj sezone.  

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC