Da vidimo gdje smo!

Borac m:tel naredne sedmice igra protiv učesnika Lige šampiona: PPD Zagreb ponovo u "Boriku"

Autor Nebojša Šatara

Trener rukometaša Borca m:tel Veselin Vujović potvrdio je da će u petak ili subotu naredne sedmice (12. ili 13. mart) u goste crveno-plavima doći Zagrepčani.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Kao i prethodne sezone, PPD Zagreb će odigrati prijateljsku utakmicu sa banjalučkim crveno-plavima.

Sadašnji trener Banjalučana Veselin Vujović, koji je tada s klupe predvodio hrvatskog prvaka, potvrdio je da će izabranici Ivice Obrvana uskoro doći u Banjaluku.

"u petak ili subotu će doći PPD Zagreb da odigramo prijateljsku utakmicu u 'Boriku'. Taj meč će nam dobro doći da odigramo protiv jednog jakog protivnika, učesnika Lige šampiona. Ne znam u kojem sastavu će doći zbog reprezentativne pauze, mada nemaju mnogo reprezentativaca, i svi oni su izuzetno kvalitetan i za nas jak protivnik. Da vidimo stanje naše forme, da vidimo gdje smo i da probamo da svakog dana napredujemo u svim segmentima rukometne igre", izjavio je Vujović.

Podsjetimo, prethodne sezone Zagreba je dva puta slavio u Banjaluci, ali su crveno-plavi pod vođstvom Mirka Mikića tada pokazali da se mogu ravnopravno nositi sa učesnikom Lige šampiona izgubivši sa jednim (27:19) i sa dva gola razlike (29:31).