• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel ponovo ispustio pobjedu nad Zagrebom!

Autor mondo.ba

Slično kao i u petak popodne, rukometaši Borca m:tel doživjeli su novi poraz od Zagreba iako su bili vrlo blizu trijumfa s obzirom da su imali i po četiri pogotka prednosti - 29:31 (15:14).

 Rk Borac - RK Zagreb 29:31, druga prijateljska utakmica Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Izabranici Mirka Mikića su kao i u prvom dvoboju, u subotu pokazali izuzetno kvalitetnu igru i samo zahvaljujući iskustvu igranja "velikih" utakmica, gosti iz Zagreba su stigli do novog trijumfa nad crveno-plavima.

BORAC - ZAGREB 29:31 (15:14)

Poslije prvog poluvremena u kojem su Banjalučani stekli gol prednosti (15:14), u nastavku je banjalučka ekipa odličnom igrom u odbrani i brzim trčanjem stigla do "plus četiri", koje su održavali do 40. minuta.

Možda će vas zanimati

Tada je tim Veselina Vujovića, koji je bio oslabljen neigranjem šest hrvatskih reprezentativaca, odličnom serijom od 5:0 okrenuo rezultat u svoju korist, ali Borac nije pokleknuo ni tada već je smogao snage da pogotkom Vladana Đurđevića ponovo vrati prednost na "svoju vodenicu" (26:25).

Najbolji strijelac hrvatskog šampiona u jučerašnjem meču Ante Gadža je potom ponovo doveo Zagreb do gola razlike, u tim trenucima su se ekipe smjenjivale u vođstvu, ali konačan udarac Borcu m:tel zadao je Filip Vistorop kada je u posljednjem minutu odveo goste na "plus dva", što je bio i konačan rezultat 29:31.

Najefikasniji kod gostiju iz Hrvatske bili su Miloš Božović sa sedam golova, šest je postigao Gadža, dok je Nikola Grahovac četiri puta pogađao banjalučku mrežu.

S druge strane u timu Banjalučana Vladan Đurđević je bio najbolji sa osam pogodaka, Bojan Rađenović je upisao sedam, a gol manje Vukašin Rakocija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC