• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjeda Hrvatske se slavila i u Banjaluci! (VIDEO)

Autor mondo.ba

Spektakularno polufinale Evropskog prvenstva između Hrvatske i Norveške pratilo se i u Banjaluci. Pogledajte slavlje rukometaša PPD Zagreba!

 Rukomet Evropsko prvenstvo polufinale Hrvatska Norveška slavlje u Banjaluci PPD Zagreb Izvor: Erik Simander/TT NEWS AGENCY

Reprezentacija Hrvatske plasirala se u svoje treće evropsko finale pobjedom 29:28 nad Norveškom poslije 80 minuta igre i prave drame.

Željko Musa postigao je pobjedonosni pogodak četiri sekunde prije kraja i tako riješio uzbudljiv duel, koji su pratili ljubitelji rukometa širom svijeta.

Možda će vas zanimati

Sa posebnom pažnjom ovaj meč pratio se u Banjaluci, gdje su trenutno rukometaši PPD Zagreba, koji su danas odigrali prvi od dva prijateljska meča protiv RK Borac m:tel.

Nakon što su savladali crveno-plave, rukometaši Zagreba u restoranu banjalučke dvorane Borik posmatrali su duel Norveške i Hrvatske za koju nastupa čak šest njihovih saigrača.

Nakon što su Zlatko Horvat, Matej Ašanin, Josip Šarac, Matej Hrstić, David Mandić, Valentino Ravnić i Marin Šipić srušili Norvežane i izborili plasman u finale uslijedila je erupcija oduševljenja hrvatskih rukometaša u Banjaluci.

Zanimljiva je bila i situacija u dvorani Borik kojoj je svjedočio i reporter MONDA.

Jedan od policajaca zaduženih za bezbjednost ekipe PPD Zagreb pitao je trenera zagrebačkog tima Veselina Vujovića kada je planiran polazak u hotel kako bi se organizovala pratnja, a popularni Vuja mu je odgovorio da će igrači Zagreba zajedno sa igračima Borca gledati duel Norveške i Hrvatske i dodao:

"Iskreno, mislim da nam u Banjaluci ne treba pratnja policije".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC