• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujović: Ne bi bilo nezasluženo da je Borac m:tel pobijedio Zagreb!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Legenda jugoslovenskog rukometa i trener Zagreba Veselin Vujović upisao je pobjedu nad Borcem m:tel u prvom prijateljskom dvoboju u Banjaluci - 27:28 (12:13).

Zagrepčani su u dvorani "Borik" slavili minimalnu pobjedu, ali prema svemu viđenom, rezultat je mogao da bude i drugačije s obzirom da su crveno-plavi propustili baš mnogo "zicera".

Zato je Vujović poslije meča hvalio izabranike Mirka Mikića, koji su se prikazali u dobrom svjetlu.

Možda će vas zanimati

"Borac je prvi u Premijer ligi BiH. U pitanju je jedna dobra, agresivna ekipa, koja igra jedan ozbiljan rukomet. S druge strane nama je nedostalo šest reprezentativaca Hrvatske, ali i imamo dvojicu povrijeđenih igrača, pa nam je konfiguracija tima drastično promijenjena. Pobijedili smo, ali ne bi bilo nezasluženo da je Borac izvukao povoljniji rezultat. U svakom slučaju, ovo je bila vrlo korisna utakmica. Drago mi je da sam opet u Banjaluci i da sam vidio mnogo dragih ljudi", rekao je legendarni Vuja.

Veselin Vujović, koji je smijenjen sa klupe Slovenije neposredno pred EURO 2020, nije želio da odgovara na pitanja koja imaju veze sa aktuelnim šampionatom Evrope.

Osim pohvala, proslavljeni stručnjak je uočio i neke nedostatke banjalučke ekipe.

"Borcu nedostaje visine. Selekcija ekipe je izazvana ponekad finansijskom situacijom, nekim drugim stvarima, ali mislim da su zasluženo prvi, danas su u svakom trenutku bili dostojan suparnik. Vjerujem da uz dva pojačanja mogu igrati ozbiljnu ulogu ne samo u Premijer ligi već mnogo šire".

Vujović je svjestan da su oba tima večeras dosta griješila...

"BIlo je puno tehničkih grešaka, što je i razumljivo u ovoj fazi priprema. Igrači su tvrdi od teretana, nemaju finoću šuta, što se jasno pokazalo, a na kraju je rezultatska klackalica završila u našu korist. Još jednom čestitam Borcu na fer i korektnoj igri", istakao je trener Zagreba, koji će u subotu u podne odigrati i drugi prijateljski dvoboj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC