• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mikić nezadovoljan: Zagreb se nudio, a Borac m:tel promašio 15 zicera!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Borca m:tel nije bio zadovoljan partijom svojih izabranika u minimalnom porazu od Zagreba u banjalučkoj dvorani "Borik" 27:28 (12:13).

 Borac - Zagreb 27:28, izjava Mirko Mikić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Iako su izabranici Veselina Vujovića većim dijelom susreta vodili, opšti utisak je da su crveno-plavi ispustili pobjedu nad renomiranim protivnikom, koji je redovan učesnik Lige šampiona. To je uostalom sam i priznao trener hrvatskog šampiona...

Ono što je najviše zasmetalo strategu Banjalučana Mirku Mikiću su promašene stopostotne šanse, kojih je bilo previše čak i za neki mnogo manji klub da bi Borac m:tel uspio da zabilježi pobjedu.

Možda će vas zanimati

"Solidan rezultat, ne toliko dobra igra. Zagreb se ponudio, jesu gosti bili oslabljeni neigranjem reprezentativaca Hrvatske, ali mi smo danas promašili 15 zicera. Devet na poluvremenu i to je nešto što ne smijemo dopustiti protiv slabijeg tima, a kamoli Zagreba. Na kraju, da su samo dva od tih 15 zicera ušla bilo bi jedan razlike za nas i zato ne mogu biti zadovoljan kako god zvučao prepotentno. Sigurno je da smo propustili lijepu priliku da napravimo bolji rezultat", rekao je Mikić.

Ipak, taj utisak je djelimično popravilo trčanje banjalučkih rukometaša.

"Momci su uprkos promašenim šansama, bili dosta dobri u trčanju. Mislim da smo nadtrčali Zagreb, posebno u prvom poluvremenu. Čini mi se da smo svih 12 golova postigli iz trčanja i tim segmentom ne mogu da budem nezadovoljan. Ako ovako budemo igrali u Premijer ligi BiH, pod uslovom da smanjimo promašene zicere, biće dobro", dodao je šef struke Borca m:tel, najavivši da će sutra "izmiješati" za drugu utakmicu protiv Zagreba.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC