• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Sjetite se Gorenja jer ovo nije ogledalo šta Borac m:tel treba da bude": Veselin Vujović nakon pobjede nad Krivajom

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel protutnjali su kroz Zavidoviće i sa 12 razlike deklasirali domaću Krivaju u 17. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 RK Krivaja - RK Borac 22:34, izjava Veselin Vujović Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

To je razumljivo podiglo raspoloženje u banjalučkom klubu nakon eliminacije iz EHF Evropskog kupa, ali je trener Veselin Vujović u izjavi za naš portal najprije izrazio zadovoljstvo zbog načina na koji su crveno-plavi dočekani u Zavidovićima.

Možda će vas zanimati

"Prije svega želio bih da kažem nešto što je lijepo, a to je da su nas izuzetno dočekali u Zavidovićima. Potrudili su se, ostali smo poslije meča na večeri i stvarno smo imali tretman kakav vjerovatno zaslužuje i Borac m:tel i moja malenkost. Doživljavao sam takve stvari svuda, ali stvarno su nas dočekali domaćinski i ovim putem im se javno zahvaljujem na gostoprimstvu", rekao je legendarni stručnjak.

Potom se kratko osvrnuo na samu utakmicu protiv Krivaje, koju su banjalučki rukometaši pregazili "kao plitak potok" - 22:34 (12:19).

"Nije igrao (Ismir) Salkić, koji igra na poziciji lijevog beka i srednjeg u odbrani 5-1‚ njima jako bitan igrač, koji im je ključ u odbrani. Time je nama bio olakšan posao. I ova dobra strana je da su crveno-plavi bili rastrčani, raspoloženi i nekako opušteni. Jako sam zadovoljan kako su ušli i tretirali cijelu utakmicu, a i rezultat nam je omogućio da svi momci uđu u igru i uzmu učešća u meču. Izuzetno sam zadovoljan učinkom obojice golmana (Slađan Subotić i Artsjom Podasinov), koji su jako kvalitetno branili i to je ono što je dobro".

Uprkos ubjedljivom trijumfu, koji je nadmašio i pobjedu iz prvog dijela sezone (35:24), dok je ekipu vodio sadašnji pomoćnik Mirko Mikić, Vuja je spustio loptu na zemlju ne želeći da uslijedi bilo kakvo opuštanje.

"Ali, ne bih želio da pravimo nikakvu euforiju. Kad god budu moji igrači upali u tako nešto, reći ću im da se prisjete Gorenja. I da to bude stvar, koja će nas opominjati koji nivo treba da dostignemo i radimo da bismo ostvarili dobre rezultate u Premijer ligi BiH. I da bismo shvatili da ovo ovdje nije ogledalo onoga što bi Borac m:tel trebao da bude", zaključio je strateg Banjalučana, koji su zadržali lidersku poziciju na tabeli sa bodom više u odnosu na drugoplasirani Izviđač iz Ljubuškog.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC