Ostali sportovi

Nije mu prošao trač o Novaku, sad je nervozan! Teniser koji brani Đokovića okačio sve na Tviter!

Autor Dragan Šutvić

Tenzija raste dok se bliže sati odluke

Izvor: Youtube/printscreen/ATP Tour/Profimedia

Poznati teniski novinar Ben Rotenberg ima veliki uticaj u svijetu tenisa, pa njegove poruke veoma brzo stignu do igrača. To se dogodilo i ove nedjelje, kada je rekao da je na terenu Australijan opena nastao tajac kada se Novak Đoković prvi put pojavio poslije izlaska iz pritvora.

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski, koji je bio prisutan u istoj teretani, odmah mu je odgovorio da je to što je rekao "potpuno sr*nje".

"Moraćeš da nađeš bolje tračare", poklopio ga je Ukrajinac, a od tada je prošlo nekoliko dana, tokom kojih je Rotenberg očigledno bio ljut zbog odgovora igrača na njegovu "informaciju". I zato ga je prosto blokirao, tako da ne može da vidi to što on piše.

"Ben je to stvarno shvatio lično. To je ono što zovem žutim novinarstvom. Pretpostavljam da je Njujork Tajms takva vrsta novine ovih dana", žestoko je "udario" i po uticajlnom listu ukrajinski teniser, uz sliku kojom je potvrdio da ga je novinar blokirao.

Dok se bliži Novakovo suđenje, napetost svakako raste, a i ovo je dokaz da nisu nervozni samo oni koji podržavaju Đokovića.