• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želim da Novak osvoji Australijan open: Nik Kirjos sve šokirao - Nosiću majicu "IDEMO", sramota šta mu rade!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos sada je skroz na strani Novaka Đokovića.

 Želim da Novak osvoji Australijan open: Nik Kirjos sve šokirao - Nosiću majicu "IDEMO", sramota šta mu rade! Izvor: Profimedia/YouTube/No Boundaries Podcast/Screenshot

Srpskog tenisera Novaka Đokovića ove subote od 23.30 čeka suđenje nakon koga će definitivno znati da li će moći da učestvuje na ovogodišnjem Australijan openu.

Njegov advokatski tim već je ostvario jednu pobjedu, pošto će odluku donijeti "tročlano veće" i to znači da će presuda biti konačna tako da ministar Aleks Houk ne može da se žali na nju, ali je i dalje utisak da je cela Australija protiv njega. Jedan od retkih koji je "glas razuma" u cijeloj situaciji je Nik Kirjos.

Možda će vas zanimati

To je najveće iznenađenje u cijeloj priči pošto je Kirjos već godinama bio najglasniji kritičar Novaka Đokovića, ali ga od početka drame u Australiji najviše podržava. Za razliku od recimo Rafaela Nadala.

"Taj ministar Aleks Houk kaže da je Novak Đoković pretnja našim granicama, ja kažem da nije, tretiramo ga kao da je oružje za masovno uništenje. Došao je da igra tenis, razumijem to da ga napadaju zato što nije vakcinisan, ali ima dokumentaciju koja mu dozvoljava da igra", poručio je Kirjos u jednom podkastu.

"Sada su sav bes usmjerili na njega kako bi ga izbacili iz zemlje. Ništa nije uradio, samo hoće da igra tenis. Važno je da igra ovde i važno je za sport!", dodao je Kirjos.

Anketa

Hoće li Novak igrati na Australijan openu?

  • Verujem da hoće!

    60.96% (139)

  • Ne, deportovaće ga

    39.04% (89)

Hoće li Novak igrati na Australijan openu?

Rezultati


Ne samo da Nik Kirjos navija da Novak Đoković dobije vizu nazad i zaigra na Australijan openu, nego će i navijati za njega. Australijanac neće učestvovati na turniru pošto je pozitivan na korona virus, ali ako srpski teniser dođe recimo do finala - nemoj te se čuditi ako Kirjos bude na tribinama.

"Želim da je**no osvoji Australijan open i da potom šetam sa majicom na kojoj piše 'idemo' i sa maskom Novak Đoković. Bilo bi je**no sjajno", kazao je nasmijani Kirjos.

Australijanac je potvrdio i da mu se Novak nedavno javio putem društvenih mreža.

"Novak mi se javio preko Instagrama i zahvalio mi se što sam se zauzeo od njega, nije očekivao to od mene, očigledno je da pod velikim pritiskom, ceo svet je protiv njega. Mislim da mu je potrebna ljudska podrška...", kazao je Nik Kirjos koji će izgleda preko noći postati prijatelj Novaka Đokovića.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Nije on uz Đokovica on je samo kontraš

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC