Pred EHF Evropski kup

Direktor Borca m:tel: Analiziraćemo odnos rukometaša prema grbu, niko ne sumnja u trenera Mirka Mikića!

Autor Nebojša Šatara

Direktor Rukometnog kluba Borac m:tel Vladimir Branković ne isključuje mogućnost sankcija igračima za loše nastupe, a zbog zgusnutog rasporeda do zime ne bi trebalo da bude većih rezova.

Izvor: MONDO

Poraz u Nevesinju teško je pao Banjalučanima, a Vladimir Branković je svjestan da neke stvari ne funkcionišu kako treba.

"Svako mora da snosi svoju odgovornost, počevši od mene. Upravni odbor radi vrhunski posao, momci imaju potrebne uslove i sredstva, a u narednih nekoliko dana će analizirati prije svega njihov odnos prema grbu kluba. Tačno je da ima dosta izostanaka, da je ekipa mlada i da su padovi nešto što je normalno, ali je sporan način na koji se gube utakmice. Svako ima prava, ali i obaveze", rekao je Branković za "Glas Srpske".

Pozicija trenera crveno-plavih Mirka Mikića, koji je Banjalučanima prošle sezone mimo svih očekivanja donio titulu, nije pod znakom pitanja.

"Mikić odlično radi svoj posao, u to niko ne sumnja", naglasio je Branković.

Banjalučane u subotu očekuje gostovanje u Sloveniji ekipi Ribnice u prvom meču drugog kola EHF Evropskog kupa.

"Moramo da se skupimo i popravimo mnogo toga. Nisam previše analizirao rivala, ali znam da se oslanjaju na čvrstu igru u odbrani, sa mnogo trčanja i kontranapada. Imamo svojih problema, ali ćemo nastojati da se što bolje pripremimo i budemo na najvišem mogućem nivou", rekao je Mikić.

(mondo.ba)