• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Htjeli smo da pomrsimo račune Borcu, ali nije se dalo!" Trener Konjuha žali za bodovima, prvotimac kritikuje saigrače!

Autor Dragan Šutvić

Šta su u odjavi utakmice u Boriku rekli trener i prvotimac Konjuha Davor Kadić i Mirza Modrić?

 kadic.JPG Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Dramatičan derbi šestog kola rukometne Premijer lige BiH između Borca m:tel i Konjuha završen je trijumfom Banjalučana (26:25).

Imali su crveno-plavi na ulasku u posljednji minut dva gola prednosti, ali su potom napravili dvije početničke greške u fazi napada. Tim iz Živinica je jednu iskoristio, ali ne i drugu, sa dva igrača više u polju, pa je ekipa Mirka Mikića upisala veoma važan trijumf, treći u sezoni, dok su "stolari" uknjižili drugi poraz.

Možda će vas zanimati

"Obje ekipe su odigrale borbenu utakmicu, pravu premijerligašku. Mi smo došli ovdje sa namjerom da pomrsimo račune Borcu jer smo znali da nisu u sjajnoj formi. Pokušali smo to da iskoristimo, ali pred kraj utakmice nismo imali sreće ni znanja, u situaciji gdje je utakmica praktično bila prelomljena bar da bude 'iks'. Nismo realizovali čistu situaciju, da li je to znak mladosti... Bilo kako bilo, nama ne preostaje ništa drugo nego da dalje da nastavimo da treniramo i težimo ka našim ciljevima", rekao je trener Konjuha Davor Kadić, pohvališi arbitre na ovom duelu.

"Bilo je u nekim situacijama grešaka i na našu stranu i na Borčevu, ali u suštini nije bilo namjere. U žaru borbe čovjek pogriješi. Sve u svemu, možda je moglo da bude neriješeno, ali čestitam Borcu na osvojenim bodovima, a svojim momcima čestitam na borbi. Nije se dalo, nastavljamo dalje..."

Prvotimac Konjuha Mirza Modrić imao je kritike na račun saigrača.

"Nisam najzadovoljniji jer su neki igrači dali 110 posto sebe, a možda neki nisu uspjeli iz našeg tima da isprate taj ritam. Ostaje žal, šta reći nakon ovakve borbe, nakon ovakve prelijepe utakmice, da ne osvojimo nijedan bod. Teško je, čestitam igračima Borca, apsolutno zasluženo. Moglo je preći i na drugu stranu, i ovamo i onamo. Ostaje nam da se borimo, od šest utakmica imamo dva poraza, jedan u Doboju, jedan u Banjaluci, oba golom razlike. Nastavljamo da radimo kao i do sada, vidimo da je to dobar sistem, uskoro će nam se priključiti neki naši stari igrači, oporavljeni, tako da mislim da će biti bolje", istakao je Modrić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC