BURNO!

MAMICU VAM JE**M! Novak poludio zbog BEZOBRAZLUKA navijača, sočno opsovao zbog provokacija! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se iznervirao prvo na Gorana Ivaniševića, pa potom na navijače.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Sve je bilo u redu set i po, a onda se Novak Đoković žestoko iznervirao. Stefanos Cicipas je pronašao rješenje za njegove udarce i zaigrao je daleko bolji tenis, zbog čega je Đoković bio na najvećim izazovima u finalu Australijan open da bi zbog jednog izgubljenog poena počeo žestoko da viče i na Gorana Ivaniševića. Nije mu samo Ivanišević "bio kriv", pošto se poslije toga Novak obračunao i sa navijačima.

Provocirali su ga više puta na ovogodišnjem Australijan openu, vikali mu ružne riječi u toku poena i tako pokušavali da ga izbace iz takta, tako da je usljed nervoze bio suočen sa prvom brejk loptom za protivnika, kojom je Cicipas mogao da dođe i do izjednačenja u setovima. Ipak, tada je Đoković dobio dodatnu energiju jer su ga iznervirali navijači...

Dobio je ipak težak gem i izjednačio na 5:5, a potom se obračunao sa navijačima koji su ga psovali sa tribina, tako da je i srpski as njima uzvratio na isti način, sočnom psovkom. Ako smo dobro pročitali sa usana rekao je "mamicu vam je**m".

Pogledajte kako se Novak Đoković iznervirao!


A pogledajte i kako je Novak Đoković malo prije toga vikao na Gorana Ivaniševića: