• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pobjesnio na Ivaniševića! Vikao na Hrvata, iznervirao se zbog kiksa: PRIČAJ, BRE! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se jako iznervirao na Gorana Ivaniševića jer mu nije davao nove instrukcije kako da odgovori Stefanosu Cicipasu.

 Novak Đoković ljut na Gorana Ivaniševića Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković bio je vrlo miran set i po zbog dobre igre, a onda se žestoko iznervirao u sedmom gemu drugog seta. Cicipas je zaigrao daleko bolje na svoje servis gemove i produžio je poene, pa je Đoković ostao bez rješenja. Pošteno se namučio u najdužem gemu u dosadašnjem toku meča, a poslije pada - i još jednog izgubljenog poena koji je Grku dao snagu - iskalio je bijes na svoj "boks".

Novak Đoković je zahtijevao od Gorana Ivaniševića da mu da instrukcije, vikao je: "Šta da radim, treći put te pitam!?", dok je takođe ponavljao da od svog trenera traži da više učestvuje i "priča mu" šta je primijetio.

Nije se Đoković zaustavio samo u ovom poenu, nastavio je da govori bijesno Goranu Ivaniševiću i kada je sjeo na stolicu da odmori poslije napornog gema, međutim tu je bio daleko tiši. Znamo da nije sjajno kada se Đoković iznervira i kada troši energiju na stvari koje ne može uvijek da iskontroliše, ali se nadamo da ga to neće poremetiti kao recimo sudijska greška koja ga je potpuno izbacila iz takta u polufinalu Austraijan opena protiv Tomija Pola.

Pogledajte kako je Novak Đoković vikao na Gorana Ivaniševića, a koji je pokušavao da ga smiri riječima da samo treba da se opusti i da mirno igra:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC