• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je u tome ubjedljivo najbolji ikada! Oglasio se legendarni Mekinro: Ja to NIKAD nisam vidio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Džon Mekinro je oduševljen zbog Novaka Đokovića i navijaće za njega u finalu Australijan opena.

 Džon Mekinro oduševljen zbog Novaka Đokovića Izvor: Eurosport/Printscreen

Legendarni američki teniser Džon Mekinro gotovo uvijek je bio na strani Novaka Đokovića, a tako će biti i u finalu Australijan opena protiv Stefanosa Cicipasa koje se igra ovog jutra. Mekinro je u analizi poručio da vjeruje da će Đoković pobijediti i da će prije svega iskoristiti sve mane koje Cicipas ima sa bekhendom, dodavši da jedino čime može da "poremeti" Srbina jeste snažan servis, ali da opet sa druge strane igra protiv najboljeg "riternera svih vremena".

Takođe, Mekinro je poručio i da se nikako ne brine za atmosferu u Melburnu gdje su mnogi protiv Novaka Đokovića, posebno nakon priča o "lažiranju povrede" i fotografiji njegovog oca sa ruskim zastavama.

"Vjerujem da je od svih igrača protiv kojih sam igrao ili koje sam gledao, Novak Đoković ubjedljivo najbolji svih vremena kada treba pretvoriti nešto negativno u pozitivno. Ako budu protiv njega, nekako, na neki način, uspjeće da to iskoristi kao gorivo da podigne nivo tenisa na kakav niko drugi ne može. To je energija protiv koje se ne može", rekao je odlučno Vilander i poručio da je jasno da će danas biti ispisana istorija tenisa.

Jedan igra za rekordni 22. grend slem, a drugi za prvi u karijeri: "Nikad ni u najluđim snovima nisam mislio da ću vidjeti trojicu tenisera koji imaju preko 20 grend slemova... Ja imam sedam, to je sad ništa!", rekao je Mekinro.

Podsjetimo, Džon Mekinro je bio jedan od rijetkih koji su stali uz Novaka Đokovića kada je proživio torturu u Austraiji prošle godine, odnosno podržao ga je i kada je srpski teniser dobio zabranu za nastup na US openu, pošto kao nevakcinisani strani državljanin ne može da uđe u SAD.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC