• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK PIJAN UŠAO U SOBU, SVI OSTALI U ŠOKU: Finale Australijan opena, drama, a oni mu donijeli pivo

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković je pravo sa doping-kontrole upao na... žurku!

 Đoković pio pivo na Australijan open Izvor: Profimedia

Poznati teniski autor Bastijen Fašan otkrio je sjajnu anegdotu sa Australijan opena o Novaku Đokoviću, staru više od 10 godina. On je očigledno bio prisutan u Melburnu kada je odigrao legendarno finale Đoković - Nadal, koje je trajalo čak pet sati i 53 minuta i završeno je pobjedom srpskog tenisera. Ono što se poslije toga zaboravio Francuz i danas pamti kao da se juče dogodilo.

"Moja omiljena anegdota sa Australijan opena - poslije pet sati i 53 minuta dugog finala protiv Nadala 2012, Đoković je bio toliko dehidriran da su mu zvaničnici dali pivo da bi mogao da mokri zbog anti-doping kontrole. Međutim, Đoković obično nikad ne pije alkohol, tako da je u 3.30 ujutru pripit upao na žurku volontera, popeo se na podijum, uzeo mikrofon i počeo da viče: I'm on a highway to hell" (čuveni hit benda 'ACDC'"). "Poslije šest i više sati na terenu i dva sata na anti-doping kontroli, uz konferenciju za novinare koju je tek trebalo da odradi, Đoković je pružio volonterima najbolji provod u životu. Bilo je to legendarno!", dodao je Fašan.

Novak Đoković je najveći šampion u istoriji Australijan opena (u nedjelju igra za čak 10. titulu) i s obzirom na brojne uspjehe, istorijske pobjede, ali i svoju srdačnost, nije iznenađenje to što je Nole na turniru u Melburnu omiljen mnogima. 

Nadamo se da će i u nedjelju otprilike poslije podneva Novak ponovo imati razlog da proslavi sa svojim najbližima, sa saradnicima, a što da ne i sa volonterima - samo da prije toga uradi ono čemu se nadaju svi njegovi navijači - podigne pehar.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC