Ostali sportovi

Nema Zimonjića, evo ko savjetuje Novaka: Ludnica zbog Đokovića na Rolan Garosu i pozdrav sa Rafom!

Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković odradio je prvi trening na Rolan Garosu sa Hamadom Medjedovićem.

Izvor: MODNO/Nemanja Stanojčić

Novak Đoković je u Parizu! Čim se pojavio nastala je prava ludnica na stadionu “Filip Šatrije”. Prvo se pozdravio sa Rafom Nadalom koji je završio trening u momentu kad je srpski as kročio na parisku šljaku.

Dok se spremao da krene sa treningom pored njega je stajao čovjek koji ga odlično poznaje. Selektor Dejvis kup reprezentacije i nekadašnji saigrač iz nacionalnog tima - Viktor Troicki. Razlog nije onaj na koji ste prvo pomislili, mada itekako ima veze sa srpskim tenisom i Dejvis kup timom Srbije. 

Novak je trenirao sa Hamadom Međedovićem, a upravo je Viktor njegov trener. Razmijenio je par riječi sa Novakom pred početak treninga, a tu nije bilo Nenada Zimonjića. Nije bio ni u Ženevi, pa ostaje da Nole otkrije šta je razlog, što će reći na konferenciji u nedjelju. Pogledajte kako je izgledao Novakov trening u Partizu:

Miljan Amanović je bio pored terena, kao i australijski koropraktičar Stiven Šašjan koji je ranije već sarađivao sa njim. Tu je i Gebhard Fil-Grič koji se vratio u tim, dok je na prvom treningu bio i Čarli Gomez Erera. 

Novak Đoković bi svoje takmičenje na Rolan Garosu trebalo da počne u utorak. Nakon što je neplanirano odigrao turnir u Ženevi kako bi dobio dodatne mečeve na šljaci pred grend slem, on je poslije poraza od Tomaša Mahača u polufinalu u petak odmah došao u Pariz. Sada je imao prvi trening, a prvi meč će odigrati protiv domaćeg takmičara Uga Erbera.

(MONDO, Nemanja Stanojčić)

BONUS VIDEO: