• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrijeme je da vidimo pravog Đokovića: "Samo to je bitno, biću spreman"

Novak Đoković poručio je da već razmišlja o tituli na Rolan Garosu i da hoće 25. grend slem trofej.

 Novak Đoković želi titulu na Rolan Garosu Izvor: Alessandro Di Marco / Zuma Press / Profimedia

Novak Đoković konačno je izgovorio ono što su svi čekali. Hoće titulu na Rolan Garosu i o tome je pričao i u javnosti. Pred početak turnira u Monte Karlu je primjera radi pričao "da mu je cilj da dođe do polufinala" što nije zvučalo kao da vjeruje u sebe. Stvari su se od tada izgleda promijenile.

Poslije dodjele "Laureus" nagrada i uzimanja laskavog priznanja dao je interesantan intervju. Potvrdio je da razmišlja o podizanju 25. grend slem titule. To može da učini već u Parizu. "Samo pobjeda, ništa drugo, takav je mentalitet. Vizuelizacija je bitna, kada vidiš sebe kako u tome uspijevaš, tako da se raduje mi jedva čekam da počne turnir. Naravno da znam da nisam jedini koji želi tu titulu i radujem se izazovu", rekao je Đoković za "CNN".

Na pariskoj šljaci zaigraće i Rafael Nadal, a tu su i Karlos Alkaraz, Janik Siner, Holger Rune... "Volim da se takmičim sa različitim generacijama. Imamo tu mlađe igrače koji dolaze, svi su gladni uspjeha, spremni i brzi."

Izvor: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Igraće Novak na Mastersu u Rimu (od 8. do 19. maja) i biće mu to posljednja priprema za Otvoreno prvenstvo Francuske (od 26. maja do 9. juna). "Koristiću svoju sposobnost adaptacije da spremim pravu taktiku za njih. Razumijem šta je potrebno da bi ostao na vrhu i da bi se sa svima njima takmičio u borbi za titule."

U maju će srpski as napuniti 37 godina. "Veoma je važno da živiš u trenutku, da cijeniš sadašnjost, ali da u isto vrijeme pamtiš prošlost, svoj put i da cijeniš ljude koji te okružuju. Svake nedjelje se u tenisu dešava nešto novo i potrebno je da cijeniš i to. Doduše, o tome ću više razmišljati kada završim karijeru. Dok si još uvijek aktivan, razmišljaš samo o sljedećem izazovu, sljedećem turniru. Imaš možda nekoliko dana u godini, modža nedjelju dana da razmišljaš o tome šta si ostvario", zaključio je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC