• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalerka "izvukla" ekskluzivu od Novaka! Cijeli svijet je čekao ovaj odgovor, Nole joj se povjerio (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je otkrio šta je sljedeći njegov turnir i to niko nije znao dok ga Aitana Bonmati nije upitala.

 Novak Đoković rekao Aitani Bonmati koji turnir će igrati Izvor: Twitter/NovakDjokerFans

Peti put u karijeri Novak Đoković dobio je "Laureus" nagradu za najboljeg sportistu svijeta i trofej mu je na ceremoniji u Madridu uručio Tom Brejdi. Aplaudirali su mu brojni poznati sportisti, od Rafaela Nadala preko recimo Džuda Belingema, Arsena Vengera, Raula i mnogih drugih, "salijetale" su Đokovića desetine novinarskih ekipa, ali samo je španska fudbalera Aitana Bonmati uspjela da "izvuče" ekskluzivu!

Fudbalerka kojoj je Đoković prije nekoliko mjeseci uručio Zlatnu loptu, zastala je da popriča sa srpskim asom na "crvenom tepihu" i tom prilikom postavila mu je obično pitanje koje je čekao cijeli svijet. Kako je i šta je sljedeći turnir za njega, nakon što je otkazao učešće na mastersu u Madridu?

Bez ikakvog dvoumljenja Novak Đoković je otkrio da će igrati na mastersu u Rimu od 8. do 19. maja, što će mu ujedno biti i posljednja priprema za Rolan Garos na kome ima cilj da osvoji grend slem pehar, 25. u karijeri. Osim toga, jasno je da će Đoković nakon toga igrati Vimbldon, pa Olimpijske igre i US open, a sve ostalo između biće veliko iznenađenje jer je pred njim burno ljeto tokom koga je zlato u Parizu najveći cilj.

Pogledajte njihov prijatan razgovor u Madridu tokom kog je Đoković takođe želio da sazna što je više moguće o fudbaleri i poželio joj je sreću u utakmicama Lige šampiona koje slijede:


Podsjetimo, Novak Đoković je dobio peti put "Laureus" za najboljeg sportistu svijeta zbog dominacije u 2023. godini kada je osvojio tri grend slema i u četvrtom je igrao finale protiv Karlosa Alkaraza na Vimbldonu, ali ga nije pobijedio. Pogledajte i kako je blistala Jelena Đoković na crvenom tepihu:

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC