• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole pokazao veličinu: Đoković nahvalio Rafu kao da je on najbolji na svijetu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je još jednom pokazao veličinu jer je nahvalio Rafaela Nadala.

 Novak Đoković nahvalio Rafaela Nadala Izvor: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Novak Đoković dobio je "Laureus" nagradu za najboljeg sportistu svijeta, čak peti put u svojoj karijeri, a još tokom govora nagovijestio je da se neće na tome zaustaviti. Vidjeli smo i da je "zaledio" Rafaela Nadala takvom najavom, da bi potom govorio i pred medijima i najavio još nekoliko godina u sportu.

"Ne igram u Madridu, a nadam se da ću sljedeće godine, pošto sam još mlad i imam još mnogo vremena, moći da igram. Sada svoje tijelo pripremam za Rolan Garos, Vimbldon, Olimpijske igre i US open, što je za mene najvažniji blok sezone. Planiram i da igram u Rimu. Ova godina je bila drugačija, nisam igrao na svom prepoznatljivom nivou", poručio je Đoković dodavši da je takvu odluku donio da ne bi "preopteretio" tijelo pred nastup u Parizu.

"Mislim o tome i mislim da je moguće, da ne mislim - ne bih igrao. Morate uvijek da vjerujete u životu. Ko zna da li ću imati priliku da igram više na Olimpijskim igrama. Rekao sam da hoću na OI u Los Anđelesu 2028. godine, ali nikada ne znate u ovoj fazi karijere koliko možete", naglasio je Đoković.

Srpski teniser hvalio je i mlade asove Karlosa Alkaraza i Džuda Belingema, koji su takođe bili na ceremoniji, a osvrnuo se i na razgovor sa svojim najvećim rivalom Rafaelom Nadalom:

"Imam puno poštovanja za Rafu, on je dobra osoba i legenda je našeg sporta. Moj najveći rival svih vremena. Na početku sezone rekao sam da se nadam da ću ga vidjeti na nekoliko turnira i nadam se da ću igrati makar još jednom protiv njega. U ovom trenutku ne znam budućnost, ali je nevjerovatno šta je sve uradio u svojoj karijeri kao sportista, kao što je dosta učinio i sa svojom fondacijom gdje mu pomažu supruga i porodica. Inspirisao je toliko mladih ljudi na svijetu...", poručio je Nole.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC