Ostali sportovi

Borac m:tel napustila dvojica čelnika, šta i kako dalje? "Za 15 dana Skupština i novi Upravni odbor"

Autor Nebojša Šatara

Rukometni klub Borac m:tel ostao je bez predsjednika Igora Jovanovića i potpredsjednika Vedrana Škore, pa osim dosadašnjih finansijskih i rezultatskih problema, Banjalučani će morati da se suoče i sa problemom rukovodstva.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Igor Jovanović je u ponedjeljak podnio ostavku na funkciju prvog čovjeka banjalučkog Borca m:tel, a danas je njegov primjer slijedio i potpredsjednik Vedran Škoro.

Šta i kako dalje, jer je klub ostao bez rukovostva, kontaktirali smo direktora Borca m:tel Vladimira Brankovića, koji je istakao da će u narednih 15 dana biti održana nova Skupština kluba.

"Što prije moramo sazvati novu Skupštinu, na kojoj će biti izabran novi Upravni odbor kluba. Ne može se funkcionisati bez rukovodstva, to je slično kao da država funkcioniše bez vlade", rekao je Branković.

Kadrovski problemi u samom vrhu kluba nadovezali su se i na finansijske poteškoće zbog koji rukometaši crveno-plavih nisu mjesecima dobili plate, što se odradilo i na rezultat na početku sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

(MONDO)