• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Irfan Smajlagić nakon poraza Borca m:tel u Banjaluci: Finansijski problemi, igrači bez plate mjesecima...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener rukometaša Borca m:tel Irfan Smajlagić vjeruje da je poraz od Goražda na početku nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine "realan prikaz stanja u banjalučkom klubu".

 irfan smajlagić Izvor: Mondo/Slaven Petković

Crveno-plavi su poslije ubjedljivog poraza od Vojvodine u finalu "Svesrpskog kupa" doživjeli i neuspjeh na otvaranju nove sezone.

Bolji od izabranika Irfana Smajlagića, bili su rukometaši Goražda rezultatom 24:25 (12:10) ponajviše zahvaljujući sjajnom izdanju golmana Harisa Pleha, koji je sakupio 22 odbrane i bio nepremostiva prepreka za Banjalučane u dvorani "Centar".

"Realan rezultat utakmice uzimajući cjelokupnu situaciju u klubu. Finansijski problemi, igrači nisu dobili plate mjesecima, bez odigranih pripremnih utakmica, uigravana jedna ekipa mjesec i po dana, a danas igrali bez tri važna igrača… Pojedini igrači nisu glavom prisutni na treninzima i utakmicama",rekao je popularni "Pipe" u izjavi za MONDO i dodao:

"Šta slijedi, vidjećemo ali nije jednostavno".

Uz narednom kolu, sljedeće subote, crveno-plavi gostuju u Sarajevu kod ekipe Bosne.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 21

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borik

Samo 1 pitanje strucnjacima u klubu ,lopovima,ako nemate para za igrace sta ce vam najskuplji trener u istoriji i igraci sa strane koji kostaju Bog zna koliko,ukratko NEMA PARA NEMA STRANACA

Dejan D.

@Borik Pa ko će im igrati kad su rastjerali domaću djecu. I ono malo publike što je dolazilo više neće. Velika sramota!!!

Goran

Petrovicu, Malivojevicu, Njezicu, Momicu zao mi je sto ovo moram reci ali idite djeco, idite i ne okrecite se!

Ivan

najveci problem nije u tom sto ce nasa djeca biti na klupi, problem je sto nase djece na nivou da igraju i ovu ligu vise skoro nema i tek nece uskoro biti. ovi sto dolaze nisu ni na nivou da sjede na toj klupi a ne da se bore za titulu. e to je ono sto ste unistili i sto najvise kosta. i onu sacicu talenta sto smo imali ste pustili da griju tudje klupe. ne znam kako ne ucimo od tog izvidjaca nesto i gledamo na duze staze, u 2 godine im dva mlada igraca igraju ligu sampiona i to ne griju klupu

Vrbanjac

Imate li imalo stida prema javnosti, prema djeci koja bi sutra trenirala rukomet? Kakav utisak ostavljate sa takvim ponasanjem? Imate li odgovornost za lose funkcionisanje kluba? Izgubili ste osjecaj realnosti i zivite u paranoji. Ostavke pod hitno.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC