• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac ostao bez predsjednika - neopoziva ostavka Igora Jovanovića!

Autor Dragan Šutvić

Igor Jovanović više nije prvi čovjek RK Borac m:tel.

 Predsjednik RK Borac Igor Jovanović podnio ostavku Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Igor Jovanović, dosadašnji predsjednik Rukometnog kluba Borac m:tel, podnio je danas neopozivu ostavku na tu funkciju!

Sada već bivši prvi čovjek kluba iz Gospodske ulice uputio je dopis Upravnom odboru i Skupštini kluba, u kojem kao razlog odlaska navodi politički angažman, odnosno kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima.

Saopštenje Igora Jovanovića prenosimo u cijelosti.

"Dragi prijatelji, poštovani članovi UO,

Punih sedam godina bio sam član, a posljednje tri godine i predsjednik Upravnog odbora RK Borac. U tom veoma uspješnom periodu osvojili smo 3 titule prvaka Bosne i Hercegovine, 3 Kupa BiH i 3 kupa RS. Pored sportskih uspjeha, vratili smo mnogobrojna kreditna zaduženja, pokrenuli smo Školsku ligu u 18 osnovnih škola, renovirali kancelarije kluba i vratili sjaj našem evropskom velikanu. Doveli smo na desetine različlitih sponzora i pokrenuli inicijativu za izgradnju dvorane 'Arena Borac'. Pomogli smo razvoju našeg najtrofejnijeg sporta u svakom smislu. Aktivno smo učestvovali u sprečavanju otuđenja imovine RK Borac (koja se nalazi u centru Banjaluke), nezapamćenog u novijoj istoriji našeg Grada, aktivirajući sva raspoloživa pravna sredstva.

Razmišljajući da li sam dosegao vrhunac i svu težinu koje ovo mjesto ima, želim da prihvatim novi izazov i da se aktiviram u politici. Na predstojećim lokalnim izborima kandidovao sam se za nezavisnog odbornika u Skupštini Grada Banjaluka. Kako funkcija koju trenutno obavljam ne bi bila olakšavajuća za moju kampanju i da neko ne povezuje klub sa mojom političkom kampanjom, odlučio sam da podnesem neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Uprave RK Borac. Došlo je vrijeme da nakon ovih sedam godina napustim sve funkcije koje sam obavljao i koje obavljam u RK Borac Banjaluka.

Ostajem vjeran svom voljenom klubu. Biću tu na svaki vaš poziv i biću zahvalan za svaki vaš savjet, ako Bog da kao budući odbornik u Skupštini Grada Banjaluka.

Uz želje za vaš dalji uspješan i srećan rad, zahvaljujem vam se na razumijevanju i dosadašnjoj saradnji", napisao je Jovanović.

Podsjetimo, Upravni odbor kluba na čelu Jovanovićem i direktor Vladimir Branković prije nekoliko nedjelja su ponudili ostavke na svoje funkcije, ali je iste odbila Skupština kluba.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 9

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Fen

Presadio si vlasište na račun Borca...putuj!

Vjerni navijač

Šteta,Borac ti je zahvalan i pamtiće te kao jednog od najvećih volontera u istoriji kluba

Mile

@Vjerni navijač Hahahahahahaha

Mare

RK Borac ne može funkcionisati po principu budžeta od pola miliona jer nema mogućnosti povrata, niti medijskog praćenja, niti posjete, niti prodaje igrača. To mora biti klub sa vrlo kvalitetnim uslovima za trening mladih banjalučana koji bi poslije igrali u prvom timu a da li će uzeti dvije ili deset titula takvim pristupom to je nebitno. Ogromne su pare potrošili prethodnih godina ništa konkretno nisu izgradili u klubu i ostavili iza sebe

Borčevac

@Mare Pa i što su imali svoje djece rastjerali su, sva politika kluba se svela na to da se isprose neke pare i da se mazne nešto ako se može i to je pojedincima postalo najbitnije, kakvi mladi igrači, treneri, ne interesuje njih to

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC