• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog nerazumijevanja nadležnih, rukovodstvo Borca m:tel ponudilo ostavke! Upitan i nastup u Evropi!?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kompletan Upravni odbor Rukometnog kluba Borac m:tel ponudio je ostavke Skupštini kluba.

 Rukomet RK Borac Uprava ponudila ostavke Izvor: MONDO

Saopštenje banjalučkog kluba, prenosimo u cijelosti.

"Zbog bezizlazne situacije i neispunjenih obećanja prema Rukometnom klubu Borac m:tel, dugogodišnji direktor Vladimir Branković u utorak je ponudio ostavku Upravnom odboru, a članovi Uprave donijeli su jednoglasnu odluku da učine isto i ponude ostavku Skupštini Kluba.

Članovi Uprave očekuju da će u najkraćem roku Skupština razmatrati ovu odluku i prihvatiti ostavke, koje su rezultat odsustva razumijevanja nadležnih, jer, i pored ogromnih napora, rukovodstvo Kluba nije u mogućnosti da obezbijedi neophodna sredstva za novu sezonu, ali ni za izmirenje obaveza prema članovima stručnog štaba, igračima i dobavljačima za prethodna tri mjeseca.

Napominjemo da je do prije tri mjeseca sve funkcionisalo, da su izmirene sve obaveze i da su ostvareni i očekivani sportski rezultati, ali da je obećana i dogovorena podrška izostala.

Pred rukometnim velikanom je neizvjesna budućnost i ukoliko se nešto ne promijeni u najkraćem roku, postavlja se pitanja opstanka najvećeg sportskog brenda Banjaluke, Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Ostaje pitanje, da li će Grad, ali i Republika Srpska, dozvoliti gašenje Rukometnog kluba Borac m:tel, bivšeg evropskog šampiona, ili će naći rješenje da nastavimo ostvarivati zacrtane ciljeve na zadovoljstvo svih zaljubljenika u rukomet i crveno plave boje Borca.

Podsjećamo, RK Borac m:tel je u prethodnoj sezoni osvojio Kup Republike Srpske, Kup BiH i drugo mjesto u Premijer ligi BiH, čime se kvalifikovao u EHF Evropski Kup. Zbog novonastale situacije, i ovo učešće dovedeno je u pitanje", navedeno je u saopštenju kluba iz Gospodske.

Borac m:tel bi trebao da počne evropski nastup u drugom kolu EHF Evropskog kupa protiv boljeg iz dvomeča između slovenačkog Jeruzalema iz Ormoža i litvanskog Granitasa, a trener Irfan Smajlagić smatra da bi za klub zbog blizine bilo bolje da to budu Slovenci.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 12

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vox

Jel ovo priznajete da ste nesposobni i da ste lažovi

Lopovi

U RK Borac ima materijala za nekoliko krivičnih prijava, a članovi UO su višestruki povratnici u činjenju krivičnih djela.

Ista priča

Pred svake izbore , isto .. Nakon kuknjave , dolazi spasilac , slika se..Sve rjeseno , idemo dalje. Ostavka se ne nudi vec napiše , neopozivo, i ode..Ovo je sviranje... kao svake god. Ni jednog BL klinca u ekipi, juniori propast, ista priča 20 god.. Trguje se polovnim raspalim igračima, dovode propali treneri.. i tako to ide

Borčevac

Čujem da strancima dajete plate a "domaćim" šta ostane i ako ostane, zdrava politika kluba, bravo

Marinko

Najbolje je od svega što 90% ovih iz uprave nemaju pojma šta se radi u tom klubu, većinom vjeruju u laži

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC