Za Mondo

Irfan Smajlagić i Nebojša Grahovac nakon debakla Borca m:tel u Sloveniji: Ni u jednom segmentu nismo bili dobri

Autor Nebojša Šatara

Trener rukometaša Borca m:tel Irfan Smajlagić i kapiten Nebojša Grahovac kratko su prokomentarisali ubjedljiv poraz od Jeruzalem Ormoža u Sloveniji i eliminaciju iz EHF Evropskog kupa.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Poslije trijumfa u Banjaluci od šest golova razlike, malo ko od navijača Borca m:tel je očekivao da će izabranici Irfana Smajlagića proći "kao bosi po trnju" u revanšu protiv slovenačkog Jeruzalema u Ormožu.

Slovenci su u subotu do nogu potukli Banjalučane i na kraju stigli do ubjedljive pobjede od čak 14 razlike (33:19) u utakmici u kojoj je jedino Nedim Hadžić bio na visini zadatka sa 10 postignutih golova.

"Ni u jednom segmentu nismo bili ok. Protivnik je u svakom pogledu bio bolji. I energetski…Imamo stalne oscilacije. Jedna dobra utakmica, pa dvije loše. Nemamo kontinuitet ni treninga ni utakmica. Jednostavno - Ormož je bio bolji, nismo ispunili ni jednu taktičku zamisao, a za koje je potrebna energija. Oni su nošeni publikom bili bolji, potpuno zasluženo", kratko je rekao Smajlagić.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Ni kapiten i golman Banjalučana Nebojša Grahovac, razumljivo, nije bio raspoloženiji za priču.

"Nismo bili ni u jednom segmentu na visini. Oni su imali isti pristup u obje utakmice, ali mi smo u drugoj potpuno podbacili. Opet se vraćamo da mnogo toga često zavisi od nas. Na žalost, moramo da učimo iz grešaka", dodao je Grahovac, koji je u Sloveniji imao samo dvije odbrane.

(MONDO)