• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok na Gradskom, Rudar kaznio Borac!

Autor mondo.ba

Golom u posljednjim sekundama meča Rudar Prijedor došao do pobjede nad Borcem 2:1.

Kakav šok na Gradskom stadionu u Banjaluci!

U jeku opsade gola Rudara u petom minutu sudijske nadoknade sjevnula je kontra gostiju koju je golom završio Milutinović i tako kaznio Borac za sve promašaje:

BORAC - RUDAR 1:2!

U finišu meča Borac je bacio sve karte u napad, redali su se napadi pred golom Rudara, ali je ostavljeno mnogo, previše prostora za kontranapad gostiju i oni su to iskoristili.

Gostima se otvorila situacija «tri na jedan» koju su završili školski. Povukao je igrač u sredini i u pravom trenutku gurnuo slobodnom saigraču, bio je to Milutinović koji je matirao Jovića za prvu pobjedu Rudara nad Borcem još od 2009. godine i ujedno prvu pobjedu na Gradskom stadionu ikada.

A lako je moglo da bude potpuno drugačije.

Poslije prvog poluvremena u kojem nije bilo golova, igralo se bez pravih prilika sve do 70. minuta, kada Borac uz mnogo sreće stiže do vođstva.

Toni Jović je izveo slobodan udarac sa dvadesetak metara, a lopta je okrznula jednog igrača u živom zidu i prevarila Kozića za vođstvo Borca 1:0.

Samo pet minuta Borac je bio u vođstvu.

Odbrana Borca zaspala je u 75. minutu kod slobodnog udarca za goste, a Džafić je bio najviši u skoku i glavom poslao loptu u mrežu – 1:1.

Samo minut kasnije opasan prodor po desnoj strani i dobro ubacivanje, ali golman Rudara dobro je intervenisao.

Deset minuta prije kraja, kada je Borac već igru preselio ne na protivničku polovinu, već pred, pa čak i u protivnički šesnaesterac Jović je imao odličnu priliku.

Ponovo je Bečelić dobro ubacio, ovog puta po zemlji, ali Jović sa desetak metara šutira u dobro postavljenog Kozića.

Ataci Borca nastavljeni su a u posljednjim minutaa viđena je opsada gola Rudara i lavovska borba igrača u "zelenom" u odbrani.

Riješeni da sačuvaju svoju mrežu igrali su «bunker» uz povremene kontranapade, da bi upravo poslije jednog takvog i to u posljednjim sekundama stigli do velike pobjede.

U prvom poluvremenu malobrojna publika na Gradskom stadionu u Banjaluci vidjela je dobru igru domaćeg tima, koja ipak nije krunisana golom.

U nekoliko navrata Borac je imao dobre prilike, ali u odsudnim trenucima odbrana Rudara je dobro intervenisala, ili je nedostajalo koncentracije domaćim fudbalerima pa je tek jedan od 12 šuteva Borca bio u okvir gola.

Odličnu priliku u 19. minutu imao je Jandrić koji je predriblao čuvara i ušao u šesnatesterac, ali je u posljednjem trenutku njegov udarac izblokiran.

Nešto kasnije u prilici je bio i Bečelić, ali i on je izblokiran.

U 27. minutu odlična prilika za goste, Džafić je dobio vrlo dobru loptu u prostor, ali ga je Saničanin dobro pratio i u pravom trenutku izbio loptu u aut.

Dve minute kasnije probao je runić an drugoj strani, poslije kornera, ali je izblokiran.

Posljednju u nizu prilika pred golom Rudara u prvom poluvremenu imao je Marjanović, ali je očajno šutirao poslije kontranapada i dobre situacije «tri na dva».

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

vb87

uprava napolje !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC