• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

„Borac mora da zbije redove“

Autor mondo.ba

Pomoćni trener Borca Zoran Dragišić razumljivo bio je razočaran raspletom događaja na banjalučkom Gradskom stadionu, gdje je Rudar-Prijedor slavio poslije preokreta i to pogotkom u 96. minutu.

 Izjave nakon derbija Krajine Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

  Banjalučani su u "bici za Krajinu" imali sve - gol prednosti (Toni Jović) i tradiciju iza sebe, ali se Prijedorčani nisu predavali i najprije izjednačili iz prekida pogotkom Mirze Džafića, a onda duboko u sudijskoj nadoknadi preko Zorana Milutinovića stigli do sva tri boda.

Dragišić, koji je mijenjao kažnjenog šefa struke „Velikana iz Platonove“ Petra Kurćubića zbog isključenja u prošlom kolu u Zenici, istakao je nakon krajiškog derbija da se „nikako ne možete biti zadovoljni kad izgubite na svom stadionu“.

"Čestitam Rudaru na trijumfu, a neiskustvo je krivac što smo izgubili, jer smo vodili i onda dozvolili gostima da dođu do potpunog preokreta. Pokušaćemo da zbijemo redove na predstojećoj pauzi i da na kraju sezone izborimo opstanak. Ovako više ne ide i moramo da se dodatno mobilišemo", rekao je pomoćnik prvog trenera Kurćubića za „Arenu sport“.

LEŠINARI: UPRAVA NAPOLJE!

Najvatrenije pristalice banjalučkog Borca su tokom utakmice sa Prijedorčanima u više navrata skandirale „Uprava napolje“ nezadovoljne radom aktuelnog Upravnog odbora kluba na čelu sa predsjednikom u ostavci Draškom Ilićem.

Na drugoj strani, strateg ekipe iz Prijedora Boris Gavran blistao je od sreće nakon trijumfa nad crveno-plavim timom.

“Čestitam mojim igračima koji su od prvog minuta ginuli na terenu. Vidjela se naša želja i nagrada za to je stigla u 96. Minutu. Dobro smo parirali Borcu, nismo došli da se branimo u Banjaluci i otvorenom igrom smo stigli do pobjede u sudijskoj nadoknadi“, naglasio je Gavran.

Poslije 11. kola Premijer lige BiH, prijedorska i banjalučka ekipa su sakupile po 12 bodova, ali je Borac ispod Rudar-Prijedora na 14. mjestu zbog lošije gol razlike.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC