• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pezer: Nadam se ličnom rekordu

Autor mondo.ba

Najmlađi atletičar Bosne i Hercegovine u disciplini bacanje kugle Mesud Pezer uprkos povredi koju je zaradio na pripremama za nastup na Olimpijskim igrama očekuje dobar rezultat u Rio de Žaneiru.

  Mesud Pezer se povrijedio prije osam dana tokom treninga i najprije je morao da sanira "lakšu" povredu u Rio de Žaneiru.

"BIla mi je istegnuta tetiva na šaci i nisam trenirao osam dana, ali prethodna dva sam uspio da bacam i vraćam se u formu u koju sam bio", rekao je olimpijac BiH.

Pred učešće u kvalifikacijama u svojoj disciplini izrazio je nadu da će uspjeti da popravi vlastiti najbolji rezultat koji je ostvario na mitingu u Irvingu (SAD) sa hicem od 20.58, koji mu je i osigurao normu za Rio.

"Nadam se najboljem rezultatu, nadam se ličnom rekordu i nadam se, kao i moje kolege Hamza (Alić) i Kemal (Mešić) ulasku u finale. To bi za Bosnu i Hercegovinu bio veliki uspjeh. Nemam tremu, imao sam ranije nastupe na velikim takmičenjima, ali ovo su moje prve Olimpijske igre i mnogo sam srećan i nadam se da ću biti spreman za kvalifikacije", dodao je Pezer u video izjavi u Olimpijskom selu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC