• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cedevita: Žalimo zbog napada huligana

Autor mondo.ba

KK Cedevita oštro osuđuje napad na navijače KK Partizan, koji se desio u Zagrebu.

  Napad na pristalice KK Partizan desio se u kafiću, koji se nalazi u okviru Doma sportova u Zagrebu. Prema pisanju hrvatskih medija u tom kafiću se poslovično okupljaju ljudi iz KK Cedevita, te njihovi navijači.

Kako piše portal index.hr desetak maskiranih maloljetnih huligana napali su nakon susreta Cedevita - Partizan prisutne u kafiću.

Cilj napada bila je nekolicina osoba iz Bosne i Hercegovine, simpatizera KK Partizan, od kojih je jedan povrijeđen, kao i konobar iz kafića. Policija je uhapsila jednog od napadača, a doktor KK Cedevita dr. Tomislav Cerovečki je povrijeđenoj dvojici brzo ukazao pomoć piše Index.hr.

 Nakon incidenta KK Cedevita se oglasila saopštenjem, koje prenosimo u cijelosti:

" Svi u KK Cedevita žalosni smo zbog incidenta koji je, nakon odlične utakmice održane u iznimno pozitivnoj atmosferi, izazvala nekolicina huligana u ugostiteljskom objektu u blizini dvorane. Kao klub smo ponosni na sportski duh koji vlada na natjecanjima na kojima sudjelujemo i oštro osuđujemo svako nasilje, na terenu i izvan njega jednako. Nasilje stoji izravno protiv svega što sport predstavlja, a mi predstavljamo sport. Žao nam je što je sinoćnji incident nakon utakmice zasjenio veliki sportski događaj", piše u saopštenju KK Cedevita.

KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ OSUDILA INCIDENT

Napad na navijače osudila je i predjsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.

U saopštenju pres-službe navodi se da predsednica Hrvatske očekuje brz završetak istrage i utvrđivanje stvarnih motiva napada, kao i kažnjavanje počinitelja.

 "Predsednica apeluje na suzdržavanje od komentara o motivima napada do završetka istrage da se ne bi podizale tenzije u javnosti", ističe se u saopštenju.

Hrvatska policija saopštila je  da je privela jednu osobu koja je učestvovala u napadu huligana na navijače košarkaškog kluba Partizan, poslije  utakmice Cedevite i Partizana u Zagrebu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC