• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović i Duljević pozvani među "zmajeve"

Autor mondo.ba

Fudbaleri Sarajeva i Željezničara Haris Duljević i Miroslav Stevanović pridružiće se reprezentativcima Bosne i Hercegovine u Trening kampu u Zenici.

 Miroslav Stevanović i Haris Duljević naknadno pozvani u selekciju BiH Izvor: MONDO/Samir Cacan

Selektor Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević naknadno je pozvao Miroslava Stevanovića iz Željezničara i kapitena Sarajeva Harisa Duljevića na okupljanje "zmajeva" u ponedjeljak u Trening centar u Zenici.

Za utakmice protiv Gibraltara u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, kao i prijateljski dvoboj protiv Albanije, Baždarević je na spisak dodatno uvrstio dvojac iz sarajevskih "vječitih" rivala.

Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

"Zmajevi" će danas u 17.30 časova odraditi prvi trening, a među njima i debitanti Kenan Kodro, napadač Osasune, Dario Dumić, štoper Najmehena i Amer Gojak, prvotimac Dinama.

Spisak svih "zmajeva"

Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Dario Dumić, Edin Cocalić, Ervin Zukanović, Sead Kolašinac, Daniel Pavlović, Mario Vrančić, Miralem Pjanić, Gojko Cimirot, Sanjin Prcić, Amer Gojak, Edin Višća, Avdija Vršajević, Danijel Milićević, Rade Krunić, Riad Bajić, Vedad Ibišević, Armin Hodžić, Kenan Kodro, Milan Đurić, Haris Duljević, Miroslav Stevanović.

Duljević je za seniorsku reprezentaciju BiH dosad odigrao četiri utakmice, dok je Stevanović nastupio 12 puta u dresu "zmajeva" i postigao jedan gol.

U kvalifikacionoj Grupi H za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, BiH na tabeli zauzima treće mjesto sa sedam bodova, iza vodeće Belgije sa 12 i Grčke sa deset bodova.

Meč s Gibraltarom na rasporedu je 25. marta u Zenici, a prijateljski duel protiv Albanije tri dana kasnije u Elbasanu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC