• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Unčanin: Nismo imali snage za preokret

Autor mondo.ba

Oslabljeni neigranjem četvorice prvotimaca, rukometaši Borca m:tel u Ljubuškom nisu mogli bolje od časnog poraza.

 Bojan Unčanin nakon poraza od Izviđača Nismo imali snage za preokret Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Rukometaši Borca m:tel doživjeli su prvi poraz ove sezone u Premijer ligi BiH.

Izviđač iz Ljubuškog u derbiju sedmog kola slavio je 23:21 i tako zadržao stoprocentan učinak, tok je tim iz Banjaluke prvi put ostao bez bodova, pa uz utakmicu manje, sada zaostaje šest bodova za vodećom ekipom prvenstva.

Banjalučani su u Ljubuškom nastupili bez četvorice standardnih prvotimaca. Duško Hercegovac i Armin Marić pridružili su se od ranije povrijeđenim Nemanji Bezbradici i Marku Komnenoviću, tako da su derbi dočekali silno oslabljeni.

Iako je Izviđač vodio tokom cijelog meča, u par navrata gosti su uspjeli opasno da zaprijete, ali ne i da sustignu prednost rivala.

"Nismo imali snage da preokrenemo rezultat. Mnogo nam je nedostajao Hercegovac, koji je na dan utakmice osjetio probleme, pa je Đorđe Ćelić odigrao svih 60 minuta na poziciji pivota. Malo su zakazala i krila, iako nisu imali ni dovoljno priliku", izjavio je za "Glas Srpske" trener "crveno-plavih" Bojan Unčanin.

On smatra da u meču protiv Izviđača sudijski kriterijum arbitara Nedima Lipe i Maida Katanića nije bio isti za oba tima.

"Suđenje ovog para je izlišno komentarisati. Bili smo nezadovoljni i poslije pobjede u Mostaru, a ovo je bila njihova još lošija predstava. Ne znam zašto komesar Zdenko Alpeza baš njih delegira za derbije koje mi igramo", kaže Unčanin.

Ipak, prvi neuspjeh u sezoni ne bi trebalo da uzdrma aktuelnog šampiona.

"Nadam se prije svega da ću moći računati na dvojicu povrijeđenih igrača protiv Bosne iz Visokog i da će zdravstveni bilten konačno biti bolji. Ovaj poraz ne bi trebalo da ostavi posljedice, prvenstvo je dugo i imamo priliku da ga nadoknadimo", zaključio je kormilar Borca m:tel.

Borac m:tel zaustavljen je, dakle, nakon pet vezanih pobjeda, čime je zadržao drugu poziciju sa 16 bodova, koliko ima i Vogošća. Izviđač je usamljen na vrhu sa 21 bodom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC