• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raspudić: U Borcu nakaradno rade, a Bog sve vidi

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Jedan od legendarnih fudbalera Borca u novijoj istoriji Boris Raspudić mišljenja je da je lošem startu banjalučke ekipe u proljećnom dijelu Premijer lige Bosne i Hercegovine "kumovao" loše odrađen prelazni rok.

 Boris Raspudić: U FK Borac rade nakaradno, a Bog sve vidi Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Banjalučani su poslije zimske pauze upisali poraze u Bijeljini od Radnika (3:0) i na Gradskom stadionu od Krupe (1:0) i kako sada stoje stvari najvjerovatnije će igrati u Ligi za opstanak. 

POVEZANE VIJESTI

Defanzivac gradiške Kozare, koji je početkom decembra prošle godine praktično "otjeran" iz Borca, u izjavi za naš portal najprije se osvrnuo na činjenicu da su tereni u Semberiji i Banjaluci bili poprilično neuslovni za igranje fudbala.

"Pripreme Borca su odrađene u Medulinu na dobrim terenima i na plastici, a prve dvije utakmice su odigrane u teškim uslovima. Igralo se u blatu u Bijeljini i na zaleđenom terenu u Banjaluci, tako da su to dva različita sporta", izjavio je Raspudić.

Na ružan način sam odstranjen iz Borca!

Prema njegovim riječima, uprkos lošim terenima, u dobroj mjeri porazima crveno-plavih je "kumovao" prelazni rok, koji je loše urađen.

"Nisam očekivao baš ovakav start mada je loše urađen prelazni rok, ali sad nema povratka već se mora boriti za skupljanje što više bodova. Kiks je kad gubiš i treba ti drugi napadač da ga uvedeš, a Borac ga nema. Samo je tu Petar Kunić". 

Raspudić je dodao i da je Borac nesrećno poražen od Krupe, ali smatra da sreću treba i zaslužiti.

"Borac je bio bolji od Krupe i nesrećno je izgubio, ali ne čudi me što nemamo sreće jer se nakaradno radi, a Bog sve vidi".

Zato nije pretjerani optimista kad je riječ o nastavku sezone.

"Predstoji nam najvjerovatnije borba za opstanak, Vitez sigurno ispada, a za premijerligaški status će se boriti Borac, GOŠK i Čelik. Daj Bože da griješim u procjeni".

BORAC: Raspudiću nikad neće biti zatvorena vrata!

Mnogo bure u javnosti i po društvenim mrežama izazvalo je stanje terena na banjalučkom Gradskom stadionu, odnosno čišćenje snijega traktorom, koje je pretvorilo travnati tepih u oranicu.

"Znam da je bilo svakakvih komentara, to je moralo da se radi sa lakšom mašinom, nekim malim traktorom, a ne teškim koji je sve iskopao. Nije mi jasno kad su krenuli sa čišćenjem terena, kako neko nije nadgledao i stopirao dalje uništavanje travnatog terena. Mada moram da priznam, jako je teško bilo zbog snijega i hladnog vremena omogućiti da teren bude uslovan za igru". 

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nekadašnji kapiten Borca, a sada defanzivac Kozare sprema se za početak proljećnog dijela Prve lige Republike Srpske u kojoj je jedini cilj opstanak gradiškog kluba.

"Spremamo se za nastavak sezone ali nam kao i svima prave probleme vremenski uslovi. Nekako se snalazimo i radimo, malo se i improvizuje. Akcenat bi trebao da bude na lopti, pa se rade zamjenska trčanja. Pomirili smo se sa tim, radimo i čekamo bolje vrijeme. Kako nama tako svima", podvukao je Raspudić i dodao da vjeruje da će Kozara osigurati nastup u Prvoj ligi RS i naredne sezone.

Raspudić je inače za deceniju nastupa u crveno-plavom dresu stekao kultni status među najvatrenijim pristalicama Borca - "Lešinarima", koji su mu na svakoj utakmici skandirali i pjevali pjesme.

A sve to, jer se popularni Boka uvijek nesebično davao u dresu Borca, postigao je gol Makabiju u Haifi u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali i zajedno sa "Lešinarima" išao na gostovanja kao "obični" navijač, što je kod najvatrenijih pristalica izazvalo vječno divljenje i bezuslovnu podršku.

...
Izvor: Youtube/Lesinari Banjaluka

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Spasan

Nisu oni jedini u Bl koji mogu voditi Borac, sta su to oni uradili, mozda vratili neke dugove, ili se zaduzili jos vise? Uprava napolje

Goca

Svi su oni voljeli Borac onoliko koliko su bili placeni.Sta su ovi ljudi zatekli dobro da do sad nisu sami otisli napolje. Pa neka dodju ovi sto to vicu za male pare.

Brada

Uprava napolje!

Banjalučanin

Uprava zna o fubalu koliko sam ja zaboravio a ja ne znam ništa

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC