• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vule Trivunović: Tužan sam kad Borac gubi

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Kozare Vule Trivunović u razgovoru za naš portal naglasio da je „Borac njegov klub bez obzira na način na koji je napustio crveno-plave“.

 Vule Trivunović: Tužan sam kad Borac gubi Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Najmlađi trener u 90 i kusur godina dugoj istoriji Borca u proljećnom dijelu Prve lige Republike Srpske pokušaće da spasi Kozaru od ispadanja.

Do početka polusezone ostalo je još desetak dana (10. marta), a do tada će Trivunović dodatno da „utegne“ ekipu od 22 igrača, koja je „spoj mladosti i iskustva“ kako bi na proljeće ostvarila zacrtani cilj, a to je opstanak u Prvoj ligi RS.

„Zadovoljan sam šta smo dosad uradili tokom priprema. Nismo još spremni u potpunosti, ali vjerujem da će do početka polusezone biti sve kako treba. Naravno, treniramo u teškim uslovima posljednjih dana zbog vremena, ali sam stvarno srećan jer imam karakterne igrače. Uprkos nevremenu nijednom nismo išli u balon ili salu. Nije lako, ali od kuknjave nema ništa“, rekao je Trivunović.

Kozara je u dosadašnjem dijelu priprema odigrala tri utakmice i ostvarila dvije pobjede i remi.

"Ubjedljivo smo dobili Ljubić (3:0), minimalno Žeravicu (1:0), a bez golova odigrali sa ekipom Dubrava (0:0). Imamo malo problema sa realizacijom, ali vjerujem da ćemo i to popraviti do takmičarskih mečeva i da ćemo na koncu osigurati opstanak“.

Prema njegovim riječima, u gradiškom klubu sve funkcioniše kako treba i prezadovoljan je prijemom.

„Gradiška je mirna i kulturna sredina, u klubu imamo maksimalnu podršku od rukovodstva, koje naporno radi da nam obezbijedi sve potrebne uslove za trening i unaprijedi infrastrukturu na stadionu“.

Iako je na pomalo ružan način napustio banjalučki Gradski stadion i to kao rekorder i osvajač Prve lige RS, nikada nije rekao nijednu ružnu riječ o Borcu niti o klupskom rukovodstvu poslije razlaza. A sad bi sigurno imao šta da kaže poslije dva vezana poraza crveno-plavih, od Radnika u Bijeljini (3:0) i Krupe na Gradskom stadionu (1:0)...

„Ja se uvijek radujem uspjesima Borca, bez obzira na to ko sjedi u upravi, ko je trener ili igrači. Borac je moj klub, za njega navijam i rastuži me svaki poraz“, podvukao je Trivunović.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Koga ne rastužu

Ajmo brate Vule koga ne rastuži. Pola Banjaluke je depresivna od kad se Borac ne može sastaviti sa loptom posljednjih mjeseci.

Starčevica

@Koga ne rastužu S obzirom na način na koji je otjeran iz kluba, ima pravo da kaže tako vam i treba! Ali opet i u ovom slučaju je pokazao da je ljudina, a da je dobar trener to je već pokazao s Borcem. Naravno ne želim reći da bi Borac s njim na klupi bio bolji, već samo da je zaslužio šansu i u Premijer ligi BiH.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC