• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stabilizacija Borca m:tel važnija od titule"

Autor mondo.ba

Direktor banjalučkog Borca Vladimir Branković naglasio je da je rješavanje dugovanja i finansijska stabilizacija kluba u ovom trenutku ispred borbe za šampionski pehar u rukometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Vladimir Branković: Stabilizacija RK Borac važnija od titule Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Poslije poraza od Zrinjskog u dvorani "Borik", odbrana titule crveno-plavih rukometaša svela se na domen teorije.

Izabranici Dejana Unčanina imali su u prethodnom mnogo problema sa povredama, nedostatkom igrača na pojedinim pozicijima, pa je kapiten Đorđe Ćelić bio jedini pivot, a Dejan Unčanin desni bek.

Direktor Branković je u izjavi za banjalučki list "EuroBlic" istakao da su u klubu svjesno išli u stabilizaciju.

"Željeli smo da riješimo dugovanja i da vidimo na koga možemo da računamo u budućnosti. Odlučili smo se za dugoročnu stabilnost jer titula na brzinu i uz stvaranje dugova nije rješenje. Nije sramota izgubiti od Zrinjskog koji je odličan klub. Slijedi duel sa Vogošćom a od momaka očekujemo da se maksimalno bore do kraja jer znaju čiji grb nose. Sankcija neće biti jer se ekipa borila, pravili su greške, ali jednostavno, svjesni smo da nemamo iskusne igrače i to je pokazao ovaj meč. Nismo imali sredstva da dovedemo lidera u tim. Nikome nije drago što smo u drugom dijelu doživjeli dva poraza. Imao sam sastanak da vidimo kako da izvučemo pouke i da im pružim podršku", izjavio je Branković banjalučkom dnevniku.

Prema njegovim riječima, uskoro će biti riješena sva dugovanja naslijeđena od prethodnih uprava.

"Dobili smo pola sredstava od Donatorske večeri, a u narednih mjesec dana očekujemo i preostala sredstva. Riješili smo dug prema hotelu 'Talija' iz 2013. godine, uskoro ćemo i prema hotelu 'Bosna', čime ćemo riješiti dugovanja bivših uprava, te nam neće prijetiti blokade. Postoje određena dugovanja prema igračima, ali do kraja sezone očekujemo priliv sredstava tako da će klub normalno da funkcioniše i igrači će biti isplaćeni. Saradnja sa 'Akvarijusom' daje rezultate, vratili smo povjerenje sponzora i očekujem da dodatno napredujemo", podvukao je direktor Borca m:tel.

Branković se na kraju zahvalio navijačima koji su ispunili dvoranu protiv mostarskog kluba.

"Bilo je prelijepo vidjeti punu dvoranu. Drago nam je da su navijači prepoznali momenat i došli na derbi. Nadamo se da ćemo i u narednim mečevima imati veliku podršku, a sigurno će se ekipa odužiti boljim partijama".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC