• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Dva mjeseca u Borcu, kao dvije godine!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Borca Darko Vojvodić priznao je poslije pobjede nad Slobodom (2:0) u posljednjem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine da je bilo jako stresno sjediti na klupi crveno-plavih.

 Darko Vojvodić poslije Borac - Sloboda 2:0 Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Napadač Banjalučana je sa dva nova pogotka, ukupno 12 ove sezone, donio pobjedu banjalučkom timu protiv ekipe sa "Tušnja", koja je takođe osigurala opstanak i rasterećeno stigla na Gradski stadion.

"Devetka" Borca Petar Kunić je najprije izborio i realizovao penal, a potom i "odbijanac" pospremio pod prečku golmana Adnana Hadžića nakon udarca Predraga Zekanovića.

"U posljednje dvije utakmice smo odigrali jako kvalitetno. Večeras smo imali dosta kadrovskih problema, ali oni igrači što su nastupili su bili perfektni. Zasluženo smo pobijedili i pokazali da imamo jako dobrih mladih snaga poput Dejana Zarića, Vladana Danilovića ili Predraga Zekanovića, koji su pokazali kvalitet. Nadam se da ćemo u ovom raspoloženju nastaviti i u narednoj polusezoni", rekao je Vojvodić poslije jubilarnog desetog trijumfa.

Strateg crveno-plavih se potom zahvalio čelnicima banjalučkog kluba na prilici da bude trener Borca u posljednjih dva mjeseca.

"Nadam se da ćemo biti mnogo bolji u narednoj sezoni i da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve. Hvala i novinarima koji su nas pratili, nije uvijek bilo lako, ali kad sumiramo utiske, znate da sam se namučio. Ova dva mjeseca su mi bila kao dvije godine, ali ne žalim! Bilo je jako slatko i prijatno i na kraju zadovoljavajuće", dodao je trener crveno-plavih.

Na pitanje da li će i u kojoj mjeri se "zahvaliti" pojedinim fudbalerima, koje je žestoko kritikovao nakon nekoliko posljednjih mečeva, čak je najavio i kompletnu rekonstrukciju ekipe, Vojvodić je nagovijestio da je možda i prenaglio s time.

"Nakon Viteza, i u pojedinim momentima protiv GOŠK-a, sam mislio da rekonstrukcija igračkog kadra u Borcu mora biti totalna. Međutim, danas kad pogledam, rekonstrukcija ne mora da bude tako velika. Može se i sa postojećim snagama jer je ponekad pristup meču važniji od kvaliteta igrača. Ono što smo danas vidjeli od Zekanovića, Zarića ili Nevena Bunića, s kojima sam bio nezadovoljan, bilo je jako dobro".

Neizbježno je bilo i pitanje vezano za prvog golgetera Borca Petra Kunića, kojem je susretom protiv Tuzlaka istekao ugovor...

"Petar Kunić je sjajan momak i odličan igrač. Obilježio je ovu polusezonu na način kako je to trebalo. Danas je igrao povrijeđen, što dovoljno govori o njegovom karakteru. Razgovarao sam sa potpredsjednikom kluba Vicom Zeljkovićem na tu temu i sjeli smo sa Kunićem i on je rekao da ukoliko ne dobije neki dobar inostrani angažman da će ostati kod nas. Ja bih bio najsretniji. Ali ako dobije pravi transfer, grehota je da mu pravimo probleme. Kunić je mnogo dao Borcu, počeo je kao rezervna opcija, a ispostavilo se da je top igrač i čovjek koji nam je osigurao opstanak. Ja mu se ovom prilikom javno zahvaljujem". podvukao je šef struke Banjalučana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC