• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova nada za Borac!

Autor mondo.ba

Fudbalski savez BiH do sljedeće sjednice u utorak dao rok Borcu i Slobodi da riješe dugovanja..."Sve ćemo pokušati da zadržimo status premijerligaša", kaže potpredsjednik Borca Vico Zeljković.

 FS BiH-Borcu-novi-rok-do-utorka Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Drugostepena komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine završila je zasjedanje bez konkretne odluke po pitanju izdavanja dozvola za takmičenje banjalučkom Borcu i tuzlanskoj Slobodi, dok je zenički Čelik koji je ispao iz Premijer lige BiH, ispunio sve uslove i dobio licencu.

POVEZANE VIJESTI

Kako je prenio sajt "Srpskainfo" nastavak zasjedanja zakazan je za utorak, 29. maja. Samim tim, tuzlanskom i banjalučkom klubu je prolongiran rok za ispunjene obaveza prema povjeriocima, kako bi dobili licence za takmičenje u Premijer ligi BiH za sezonu 2018 /19 godina.

Šta će biti s Borcem?

"Dosta toga je riješeno, ali ima još problema i radimo na tome da sve riješimo", rekao je potredsjednik banjalučkog kluba Vico Zeljković u izjavi za naš portal.

Čini se da ipak postoji nada da će Borac naredne sezone igrati u Premijer ligi BiH, a Zeljković se zahvalio svim ljubiteljima fudbala na podršci.

"Hvala navijačima, medijima i svim drugim ljubiteljima fudbala koji nam pružaju podršku i daju snagu da se borimo sa svim problemima koji su stvoreni unazad 10 godina, a sada su došli na sto. Sve ćemo pokušati da zadržimo status premijerligaša. Takođe, hvala i Fudbalskom savezu Republike Srpske i Sarajevu na razumijevanju", dodao je potpredsjednik Borca.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroslav

Kakva crna nada, brate rođeni!? Iznos koji su dužni je ozbiljan za Zvezdu i Partizan.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC