• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sergej: Ovaj Brazil ima slabosti

Autor mondo.rs

Reprezentacija Srbije pokušaće u sredu da iskoristi to što su Brazilci po svojoj prirodi manje fokusirani na odbranu.

 Sergej Milinković Savić pred duel Srbije sa Brazilom Sergej: Ovaj Brazil ima slabosti Izvor: MN PRESS

Sergej Milinković-Savić rekao je za sajt FIFA da mu slika sa Novog Zelanda od pre tri godine, kada su srpski omladinci u finalu U-20 Mundijala pobedili Brazil 2:1, daje optimizam pred odlučujući meč E grupe, zakazan za sredu od 20 časova.

"Orlovi" su u petak protiv Švajcarske propustili šansu da obezbede plasman u osminu finala, ili makar da u okršaj sa Nejmarom i drugovima uđu iz povoljnije pozicije.

"Moramo da zaboravimo šta je bilo i okrenemo se utakmici života. U karijeri nemaš mnogo puta priliku da igraš protiv Brazila. Ja sam to doživeo na Novom Zelandu, ali ovo je viši nivo, sa iskusnijim igračima. Ipak, to što smo 2015. uspeli da isfrustriramo Brazil u borbi za titulu, stvara mi pozitivnu sliku pred novi meč", rekao je Sergej.

Milinković-Savić ističe da svaka ekipa ima određene mane, pa tako i Brazil, kome će zbog povreda Daglasa Koste i Danila biti oslabljena desna strana.

"U Laciju igram sa nekoliko Brazilaca i znam kako oni razmišljaju - svi hoće da daju gol, sa manje koncentracije na odbranu. Probaćemo da ih ugrozimo iz kontri, jer su postavljeni visoko i napadaju sa mnogo igrača. Tu vidim našu šansu", naveo je on.

U čudo veruje i Adem Ljajić.

"Brazil je jedan od favorita celog turnira, ali u fudbalu se događaju senzacije. Mislim da imamo kvalitetan tim i da možemo da ih ugrozimo. Nadam se da uz našu maksimalnu partiju može da se desi čudo".

"Orlovi" posle dva odigrana kola imaju tri boda, a ispred njih su Brazil i Švajcarska sa po četiri.

To znači da će im protiv petostrukog prvaka sveta na "Otkritije areni" najverovatnije biti neophodna pobeda - osim ako otpisana Kostarika iznenadi Švajcarsku. U tom slučaju bi nam za drugo mesto u grupi bio dovoljan i remi, ali uz veliki broj golova, minimum 2:2.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC