• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umičević: Šta se događa u Borcu m:tel?

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Potpredsjednik Rukometnog kluba Borac m:tel Marinko Umičević potvrdio je za naš portal da će tražiti hitnu sjednicu Upravnog odbora banjalučkog kluba zbog loših rezultata, ali i postaviti pitanje odgovornosti trenera Bojana Unčanina.

 Marinko Umičević: Šta se događa u RK Borac m:tel? Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Crveno-plavi su sinoć u Banjaluci upisali drugi ovosezonski poraz u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Bolji od izabranika Bojana Unčanina bili su rukometaši Gračanice (22:24) za prvi domaći poraz Borca i drugi u novoj sezoni.

U razgovoru za MONDO, potpredsjednik banjalučkog kluba Marinko Umičević nije krio razočaranje lošim ulaskom u takmičarsku sezonu.

"Danas ću tražiti od Vladimira Brankovića, direktora kluba, da sazove hitnu sjednicu Upravnog odbora da vidimo šta se to događa u Borcu? Ima raznih priča, ali mene zanima šta se dešava u svlačionici? Moramo da postavimo pitanje odgovornosti trenera Bojana Unčanina, ali i da vidimo šta ćemo sa predsjednikom kluba jer je Milan Radović dao ostavku", rekao je Umičević.

Prema njegovim riječima, Gračanica je zasluženo osvojila bodove u Banjaluci.

"Gračanica nije loša ekipa, doveli su neka dobra pojačanja, ali izgubiti od njih u 'Boriku' je sramota. Jednostavno nemam riječi".

Umičević se potom osvrnuo i na pretposljednji dvoboj u Mostaru, gdje su Banjalučani osvojili bod (20:20), a potom se žalili na suđenje Rukometnom savezu BiH.

"Mislim da je sramna odluka što je Borac napisao žalbu za remi protiv Zrinjskog. Dali smo samo 20 golova i onda očekujemo pobjedu. To ne može biti. Ma to je bila nepotrebna blamaža kluba i traženje opravdanja za trenera. Ovo ne vodi ničemu iako imamo dobru ekipu".

Potpredsjednik Borca m:tel odbacio je tvrdnje da će na sjednici UO doći do smjene Unčanina i to pred evropski dvomeč sa Vogošćom u trećem kolu EHF Čelendž kupa.

"Niko nije rekao da će biti pravljeni rezovi na trenerskoj klupi. Rekao sam samo da treba da sjednemo i 'prodrmamo' malo tim kako bi uvidjeli u čemu je problem. Po meni je važnije da riješimo pitanje predsjednika RK Borac. Radović je dao ostavku, smijenjen je u Novoj banci, a ne znam kakvo je njegovo stanje u klubu. Zato mislim da najkasnije u utorak moramo održati sjednicu Upravnog odbora na kojem ćemo pozvati trenera, sportskog direktora i direktora kluba , pa možda i same rukometaše da se izjasne. Nakon lošeg početka sezone, to se moglo i očekivati", zaključio je Umičević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC