• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević posle 5:0: Zasluženo, ali možda i previsoko

Autor mondo.rs

Zvezdin trener zadovoljan jer su njegovi fudbaleri pokazali ozbiljnost, ali misli da Vojvodina i nije zaslužila "petardu".

 Vojvodina Crvena zvezda Vladan Milojević posle 5:0: Zasluženo, ali možda i previsoko Izvor: MONDO/M. Vujičić
Izvor: MONDO/M. Vujičić

Raspoloženi su bili Zvezdini fudbaleri za igru u Novom Sadu. Vojvodina je savladana 5:0, pa je za odbranu šampionske krune potrebna još samo jedna pobeda u preostale tri utakmice.

Trener Vladan Milojević pohvalio je svoje fudbalere za pristup, ali ne misli da je "petarda" u mreži Novosađana pravi odraz stanja na terenu.

"Mislim da je naša pobeda zaslužena. Možda je rezultat previsok i nije odraz pravog stanja na terenu. Utakmica je bila vrlo tvrda tokom prvog dela prvog poluvremena, što sam rekao i igračima u pauzi, i nismo mogli da dođemo do željene igre, jer nam je Vojvodina jako dobro parirala", rekao je Milojević posle utakmice.


Utakmicu je obeležio sjajan pogodak Pavkova za 1:0, kada je visoki napadač crveno-belih primio loptu na grudi, a potom pre nego što je pala na zemlju snažno šutirao pod prečku.


"Kada Pavkov postigne gol kakav se retko viđa i koji želim što pre ponovo da vidim i kada smo poveli 2:0 posle lepe akcije, onda je bilo mnogo laške. Vojvodina je morala da rizikuje u nastavku kako bi bilo šta uradila i tako nam je davala prostor. Posebno mi je drago što su moji igrači pokazali ozbiljnost i mislim da svaki put kada imamo ovakav pristup, onda se ne dovodi pitanje pobednika u domaćem prvenstvu".

Potom je Zvezdin trener još jednom pohvalio ekipu rivala.

"Sigurno da Vojvodina ima vrlo kvalitetnu i verovatno najmlađu ekipu u ligi, kojoj je sam ulazak u plej-of velika stvar. Kvalitetne utakmice su joj baza za budućnost, ima potencijal iz svoje škole fudbala i kolega Krivokapić hrabro vodi ekipu, što nije uopšte lako. Verujem da će sledeće sezone biti ozbiljan kandidat za sam vrh tabele".

Prvi "meč loptu" za odbranu titule Crvena zvezda ima u nedelju od 18 časova, kada će na svom stadionu igrati protiv Mladosti iz Lučana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC