• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi BESAN na "ekvadorskog Briha": Gde je VAR!?

Autor mondo.rs

Retko kada Lionel Mesi izgubi živce posle utakmice i govori o suđenju, ali ga je Rodi Zambrano naterao na to...

Argentina se i ovoga puta vraća kući bez trofeja.

Za razliku od prethodna dva nastupa na Kopa Amerika, kada su igrali u finalu, "gaučosi" su sada zaustavljeni u polufinalu od domaćina Brazila koji je preko Firmina i Žesusa zadao dva udarca - dovoljno za pobedu (2:0).

Argentinci nisu bili loši, pogodili su okvir gola preko Aguera i Mesija, ali jedan detalj je mogao da promeni čitav tok utakmice...

Malo pre pogotka Firmina, kojim je "sviran" kraj utakmice u 71. minutu, desila se sporna situacija u kaznenom prostoru Brazila kada je Artur zabio lakat u vrat Otamendiju, na šta je sudija Rodi Zambrano ostao nem.



Možda Ekvadorac nije "čisto" video tu situaciju, ali posebno čudi zbog čega nije korišćena VAR tehnologija, koja se i za "sitne gluposti" koristila na Kopa Americi?

Podsetilo je sve na situaciju sa Svetskog prvenstva kada je Feliks Brih odlučio da ne konsultuje usporeni snimak i duel Aleksandra Mitrovića sa dvojicom igrača Švajcarske, što je takođe uticalo na konačan rezultat utakmice.

Posle meča, netipično glasan bio je Leo Mesi, od koga nismo navikli da priča o sudijama, ali je ovoga puta napravio izuzetak.


"Nisu bili bolji od nas, rano su poveli i drugi gol su postigli nakon penala koji je bio na Agueru, ali ga nisu dosudili. Sudija je za razne sr**a pokazivao kartone, a nije hteo da proveri VAR, to je neverovatno!", kazao je Argentinac posle utakmice.

Najbolji fudbaler sveta je praktično optužio Zambrana za "domaćinsko suđenje" u Belo Orizonteu, odnosno u korist organizatora Kopa Amerike.

"To se dešavalo čitav meč, na blagi kontakt bi im svirali faul i takva sr**a su nam poremetila fokus", dodao je Mesi.

"Desetka" Barselone nije uspela ni u devetom pokušaju s Argentinom da dođe do trofeja, zbog čega je rekao da ni suđenje nije izgovor, ali da smatra da su igrali veoma dobru utakmicu uprkos eliminaciji sa turnira.

Pogledajte i situaciju koju je Mesi spomenuo u odgovoru, kada je Dani Alves oborio Aguera u kaznenom prostoru, što je takođe bilo sporno.

Penal ili ne?



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC