• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZRINJSKI: Ozbiljno u revanšu da ne bude neprijatno

Autor mondo.ba

Mostarski Zrinjski sa velikim kapitalom od tri gola u četvrtak dočekuje Akademiju Pandev u revanšu prvom kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Mostarci su na skopskom stadionu "Toše Proeski" deklasirali Makedonce pogocima Irfana Hadžića, Staniše Mandića i Miljana Govedarice stigli do ubjedljivog trijumfa, koji vicešampionu Bosne i Hercegovine garantuje miran revanš "Pod Bijelim brijegom".

Međutim, strateg "plemića" Hari Vukas, kojem je prvi duel sa Akademijom Pandev bio debi na klupi mostarske ekipe, istakao je da će maksimalan pristup biti i u četvrtak u revanšu.

"Imamo dobar rezultat, to svi znamo, ali ćemo u revanšu biti maksimalno ozbiljni i mobilisani da dođemo do cilja, a to je prolazak u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Dobro smo skautirali rivala, koji je bio u prvom meču pod pritiskom zbog prvog izlaska u Evropu, pa sad mislim da će biti rasterećeni, što zna biti opasno. Akademija Pandev nije loša ekipa, bez obzira na ishod iz Skoplja. Zato ćemo biti ozbiljni i ne smijemo da dozvolimo da utakmica ode u nekom smjeru da dođemo u neprijatnost", rekao je Vukas.

Trener Zrinjskog je najavio moguće sitne promjene u "plemićima", ali nije želio da otkrije početni sastav.

"Zadovoljan sam zdravstvenim biltenom, svi su apsolutno na raspolaganju i trenažnom procesu što znači da konkurišu za prvih 11", dodao je nasljednik Blaža Sliškovića na klupi Mostaraca.

Utakmica između Zrinjskog i Akademije Pandev igra se u četvrtak s početkom u 19 časova, a sudiće je češki arbitar Ondrej Pohanec.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC