• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunić: Borcu se pišu bodovi...

Autor mondo.ba

Trener Borca Branislav Krunić svjestan je da su Banjalučani odigrali ne baš sjajno protiv Zvijezde 09 (1:0), ali je podvukao da je najvažnije što je zabilježena prva pobjeda u sezoni.

 Branislav Krunić izjava Borac - Zvijezda 09 1:0 Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Borac je golom Stojana Vranješa stigao do minimalne, ali zlata vrijedne pobjede na Gradskom stadionu u Banjaluci - 1:0 (1:0).

"Minimalac" Borca vrijedan tri boda!

Šef struke crveno-plavih Branislav Krunić u izjavi za BHT je apostrofirao da je imperatv pobjede malo i zakočio njegove izabranike.

"Teška utakmica je iza nas kako smo i znali jer smo morali da pobijedimo. To se i vidjelo od početka da smo nosili breme. Krenuli smo agresivno, izišli smo visoko, a Zvijezda 09 je u meč ušla bez napadača. Onda vam je sve jasno, igrali su sa veznim igračem u napadu i to je nama pravilo probleme u zadnjoj liniji. Napravili su nekoliko kontri koje nisu iskoristili i do kraja poluvremena smo postigli pogodak. Bila je to nervozna utakmica", rekao je Krunić.

Prema njegovim riječima, drugačija slika je viđena u nastavku utakmice.

"U drugom poluvremenu smo u potpunosti kontrolisali meč. Protivnik je i dalje nastavio da igra na kontranapade i da igra na svojoj polovini. Mi nismo žurili, strpljivo smo čekali i uspjeli da odbranimo ovaj rezultat. U nastavku nam nisu stvorili neke prilike, možda dva prekida. Mi smo mogli dati još neki gol, ali nismo. U svakom slučaju zadovoljan sam pobjedom, pišu se tri boda i idemo dalje".

Crveno-plavima sada predstoje dva gostovanja protiv Tuzle sitija i bijeljinskog Radnika.

"Mnogo lakše će biti sada igrati jer imamo četiri boda i nemamo imperativ. Pripremićemo se, analizirati rivale i možemo da se nadamo dobrim rezultatima", zaključio je trener Borca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC