• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Subić između Rusije i Češke

Autor mondo.ba

Defanzivac Borca i mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Aleksandar Subić ovog vikenda bi mogao da napusti banjalučki Gradski stadion. Interesovanje pokazali Mlada Boleslav iz Češke i ruska Ufa.

 BORAC: Subić između Rusije i Češke Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Prije dva mjeseca Subić je bio u Češkoj na probi, zadovoljio je ukuse tamošnjeg stručnog štaba, ali dogovor nije postignut oko transfera. Međutim čelnici Mlade Boleslav ponovo su kontaktirali rukovodstvo "Velikana iz Platonove", što je potvrdio direktor Banjalučana Robert Zrilić, koji je dodao da se u "trku" uključio i novi ruski premijerligaš Ufa.

U redove tog ruskog kluba nedavno je otišao i doskorašnji Borčev napadač Haris Handžić, s kojim su Rusi izuzetno zadovoljni pa su odlučili u Banjaluci da potraže i rješenje na lijevom boku.

"Ranije su nas kontaktirali iz Mlade Boleslav, a sad smo imali razgovore sa predstavnicima ruske Ufe oko angažmana Subića. Za vikend ćemo ponovo razgovarati s oba kluba i vidjećemo šta će biti od svega", rekao je Zrilić za "EuroBlic".

Prema sajtu specijalizovanom za transfere "Transfermarkt", Subić je već postao član Mlade Boleslav, ali je to Zrlić odlučno demantovao.

"Ne bavimo se neprovjerenim informacijama u medijima. Subić je član Borca sve dok se ne dogovorimo sa Česima, Rusima ili nekim trećim i sve dok ne padne dogovor oko obeštećenja".

I fudbaler Borca Subić je svjestan da postoji mogućnost odlaska, ali se priprema i da ostane u Banjaluci.

"Volio bih da se oprobam u nekoj jačoj ligi, ali sve zavisi od dogovora zainteresovanih klubova i Borca", rekao je Subić.

Crveno-plavi u subotu u Staroj Pazovi imaju generalnu probu protiv ruske Ufe pred start nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u kojoj će u okviru prvog kola gostovati u Bijeljini ekipi Mladosti iz Velike Obarske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC