• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično: Gonalon stiže na "Olimpiko"

Autor mondo.ba

Ono o čemu se šuškalo prethodnih dana, večeras je dobilo zvaničnu potvrdu.

Roma je dogovorila dolazak veziste Maksima Gonalona, kapitena Liona, za pet miliona evra, potvrdio je francuski klub, tako da je ono o čemu se šuškalo prethodnih dana večeras dobilo zvaničnu potvrdu.

"Lion je postigao dogovor o transferu Maksima Gonalona u Romu za pet miliona evra. Ugovor će biti potpisan 10. jula", saopšteno je iz francuskog kluba.

Gonalon je želio nove izazove u karijeri, što je bilo jasno još prije dvije i po godine, kada je bio u pregovorima sa Napolijem, ali do realizacije transfera nije došlo.

"Klub je učinio sve sa finansijske strane kako bi udovoljio njegovoj želji da postane dio kluba koji ima prijateljske odnose sa Lionom", navodi se, između ostalog, u saopštenju Liona.

Fudbaler sredine terena, koji je u martu napunio 28 godina, cijelu svoju karijeri proveo je u klubu iz Liona, za koji je upisao blizu 250 zvaničnih mečeva.

Gonalon će biti četvrto pojačanje Rome. Prije njega ugovore s "vučicom" potpisali su Ektor Moreno, Rik Karsdorp i mladi Lorenco Pelegrini, koji se na "Olimpiko" vratio iz Sasuola nakon što je rimski klub aktivirao otkupnu klauzulu od 10 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC