• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter sprema "bombu", za Vidala 50 miliona!

Autor mondo.ba

Trener "nerazura" Lučano Spaleti planira da na "Đuzepe Meacu" dovede još četiri, pet igrača, među kojima se izdvaja prvotimac Bajerna.

Trener Intera Lučano Spaleti sastao se u nedjelju naveče sa čelnim ljudima "Saning Grupe" koja upravlja timom sa "Meace", a na sastanku je jedna od glavnih tema bio prelazni rok.

Sportski direktor Valter Sabatini i Spaleti, prema pisanju "Gazete delo Sport", nastojaće da redove "nerazura" pojačaju sa još četiri, pet igrača, među kojima je najzvučnije ime Artura Vidala.

Kako prenose italijanski mediji, Inter je Bajernu spreman da ponudi 45 do 50 miliona evra, za četvorogodišnji ugovor vrijedan sedam miliona evra po sezoni za čileanskog vezistu.

Čileanac bi se tako vratio u Italiju nakon dvije godine, ali ne u Juventus, gdje je igrao od 2011. do 2015, nego u redove ljutog rivala iz Milana.

Osim Vidala, na radaru Intera su još defanzivac Tuluza Isa Diop, dvojac iz Liona Muktar Dijabi i Emanuel Mamana, Valensijin Ajmen Abdenaur i Maurisio Lemos iz Las Palmasa.

Takođe, očekuje se i da defanzivac Hejson Muriljo uskoro potpiše novi ugovor, koji bi Kolumbijca zadržao na stadionu "Đuzepe Meaca".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC