• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi se probudio tek nakon Bajernove lekcije...

Autor mondo.rs

Tim Karla Ančelotija, poučen porazom u prethodnom prijateljskom meču od Milana (0:4), krenuo "jako" od starta duela protiv Čelsija i za pola sata "plavcima" isporučio tri pogotka. Međutim, tada su stali...

Spektakl u Singapuru u režiji Čelsija i Bajerna.

Šampioni Engleske i Nemačke odigrali su duel u kome je publika videla pet golova, od toga jedan više u mreži belgijskog čuvara mreže Kurtoe. On je u prvih pola sata morao čak tri puta da "obori pogled" zbog preciznih udaraca Rafinje, Riberija i Milera, da bi meč na kraju završen rezultatom:

BAJERN - ČELSI 3:2 (3:1)

Bilo je to buđenje ekipe Karla Ančelotija koja je pre par dana prošla baš loše u duelu sa Milanom koji ih je "pregazio" 4:0, pa su stoga u prvo poluvreme ušli kao da je u pitanju takmičarski meč.

Čelsiju, koji je ponovo igrao u jakom sastavu (izostali samo Pedro i David Luiz od standardnih igrača), probudio se dosta kasno i tek nakon Bajernovih 3:0 prestao da predaje loptu u noge protivniku i stvorio nekoliko šansi. Prvu je iskoristio Markos Alonso u poslednjim trenucima prvog dela igre, da bi Miši Batšuaji pet minuta do kraja utakmice postavio konačan rezultat.

U međuvremenu videli smo pokušaje Riberija, Milera i Džejmsa Rodrigeza, dok je sredinom terena "gazdovao" novajlija Korentin Toliso, koji se već sada čini kao veliko pojačanje.

Kod Čelsija je od starta igrao mladi Andreas Kristensen i pokazao se solidno, dok je priliku u nastavku meča dobio i najskuplji igrač u istoriji ovog kluba Alvaro Morata. Igrao je i naš mladi fudbaler Miloš Pantović koji je zauzeo mesto na poziciji centralnog veziste.

Ovo je bio prvi duel u Singapuru, u četvrtak se sastaju Bajern i Inter, a u subotu Čelsi i "nerazuri".

Čelsi - Bajern
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC