• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CR7 u "kalču": Redovi, pune tribine, nervoza...

Autor mondo.rs

"Hajp" je bio očekivan, "hajp" se i dogodio.

Prva utakmica Kristijana Ronalda u Seriji A donela je sasvim očekivani "hajp".

Oronulo "Markantonio Bentegodi" zdanje u Veroni, na čijim se tribinama prošle sezone okupljalo prosečno 12.500 navijača svakog drugog vikenda, mesto je na kom je petostruki osvajač "Zlatne lopte" odigrao svoj prvi meč u Seriji A.



To nije prošlo neprimećeno, naprotiv.

Od trenutka kada se crno-beli autobus sa fudbalerima Juventusa pojavio u blizini stadiona koji dele Kjevo i Verona, društvene mreže preplavile su slike i snimci na kojima je jasno mogao da se oseti "hajp" kakav u Italiji dugo nije izazvao dolazak jednog konkretnog igrača.

Svaki korak Kristijana Ronalda pred prvu zvaničnu utakmicu od 120 miliona evra vrednog transfera iz Real Madrida beležile su što profi, što kamere navijača-amatera od kojih je 29.000 ušlo na prvu utakmicu prvog kola Serije A u sezoni 2018/19.



Svi ostali, a među njima i naša dvojica veterana "kalča": kapiten domaćih Ivan Radovanović i štoper Nenad Tomović (Filip Đorđević je zaigrao u drugom, Strahinja Tanasijević ostao na klupi), bili su u drugom planu tokom jednog od najgledanijih prenosa italijanskog fudbala u poslednjih desetak godina, koji su otkupile brojne TV stanice iz svih krajeva sveta.

Godišnja plata Ronalda u novom klubu iznosi 31 milion, a svi fudbaleri koje na raspolaganju ima trener "letećih magaraca" Lorenco D'Ana koštaće 9,5 miliona evra naredne sezone. 






Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC